GTX 770'li Sistem Yükseltme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Alper Garip

Hectopat
Daha fazla  
Hazır Exper Action sisteme yükseltme yapacağım, şuan ki sistemim Exper:
  • Anakart: ECS H61H2-MV (Mini-ITX)
  • İşlemci: İntel Core i5 3470
  • Ekran kartı: AMD Radeon HD 7570
  • HDD: WD 1 TB (galiba Blue)
  • Güç kaynağı: 230W markasını bilmiyorum.
1450 TL civarında bir bütçem var, şunları değiştirmeyi düşünüyorum:
Fiyatları da:
  • Ekran kartı: 880 TL (Şubeden alacağım)
  • Kasa: 328 TL (Kapıda ödeme)
  • Güç kaynağı: 230 TL (Kapıda ödeme)
  • Toplam: 1438 TL yapıyor, (İşlemciye OC yapmadığım için gerek duymuyorum şu anlık bir işlemci soğutucusuna gerek yok diye düşünüyorum, stok soğutucuya devam edeceğim bir süre, sesi ne kadar rahatsız etse de!)
GTX 770 yerine, GTX 760 alacaktım fakat dolar düşünce ve bütçemi biraz artırınca bu şekilde düzenledim. Sizce kendim montaj yapabilir miyim? İlk defa yapacağım. Yorumlarınızı da esirgemeyiniz lütfen. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu parçaların montajında hiçbir sorun yaşamazsın. Anakarta bağlı kabloları çıkar, anakartı kasaya monte et, güç kaynağını da tak (kablo toplama kanallarını kullan) :). Ekran kartını OC'siz model seçebilirsin. O değerlere rahatça çıkarsın. Bu arada, o kasayı çok beğendim. İncelemesini dört gözle bekliyorum.

Senin işini görürse satın al.

Anakartında sanırım 19 pin ön USB 3.0 girişi bulunmuyor. Ön USB portlarını kullanmak için USB 3.0'den USB 2.0 dönüştürücü almalısın.

İncelemesini yapacağım gibi duruyor, o dediğin kablo sanırım kasadan gelicek, olmadı öne takmayız birşey. Zaten çok kullanmıyorum bir tek ipodumun şarjı filan. Bu ay sonunda alacağım bunları, başka yorumu olan varsa esirgemesinz lütfen.

Dönüştürücü anakartın kutusundan çıkar. Ama senin sistem hazır olduğu için kutu falan yoktur. Bilgisayarcılar da vardır belki.

Alırım bir adet sorun yok. Vatan'da varsa linkini rica edebilir miyim?

Kablonun linkini istemistim. Birde O.C. lu model kac fps fark ettirir ? Oyun benchmarklari varsa birinde rica ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı