GTX 770'li Sistem

Aykut Yılmaz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba
Arkadaşım benden sistem toplamamı istemişti ve ben şöyle bir sistem toplamıştım.
Msi Gtx 770 T-F Ekran Kartı
Asus m5a97 r2.0 Anakart
Fx8 8320 Amd İşlemci
Zalman z3 Kasa
Corsair VS650 Güç Kaynağı
8 GB Gskill 1866 Mhz Ram
Ama vatan bilgisayara gittiğinde ona sistemin dengesiz olduğunu ve amd/nvidia'nın intel/nvidia'dan daha az performans göstereceğini söyleyip şöyle bir sistem toplamışlar ona sizce doğrumudur yanlışmıdır bu vatan bilgisayarın yaptığı iş ?

Msi Gtx 760 T-F Ekran Kartı
Anakartı Bilmiyorum İntel İle Uyumlu
İntel i5 4440
Xigmatek asgard 382 600w Kasa
8 GB Gskill 1866 Mhz

Bence işlemciyi yüksek tutmaları ekran kartını düşürmeleri yanlış bir seçim olmuş haksızmıyım?
Sistem oyun içindir.

Beyler şu soruları soruyorum size cevaplarsanız mutlu olurum. Çünkü üsteki sistemi bende bu ay sonu alacağım arkadaşımla beraber alacaktım ama o dayısıyla erkenden almış hata yapmış neyse.
1-8320 işlemcisine o.c yapmazsak soğutucusu idare eder mi yoksa başka soğutucu alınmalı mı?
2-Belki param yetmeyebilir 8320 yerine 6300 işlemcisini alırsam gtx 770 ile bi darboğaz ortaya çıkar mı yani singleplayer da çıkmaz ama işlemcinin yük bindiği online oyunlarda sorun çıkartır mı?
3-Vatanda bulunmayan parçaları bir kaç gün öncesinden söylersek o şubeye getirirler mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı