GTX 770M GTA V kaldırır mı?

Sicaklik zaten anlik bisey degilmi pc yi acar acmaz giriyorum oyuna ama kasiyor. 1 senelik laptop serviste bi bakim yaptirsam ise yararmi acaba termal macunu falan degissem?

İndirdim sürücüyü ama kurulmuyo hata veriyo

Sürücüyü kurdum ama hala aynı sorun devam ediyo ya ne hevesle almıştım bilgisayarı gta oynayamıyorum ya

Yok ya ne yaptıysam olmadı ani fps düşüşleri oluyo kasıyo ya anlamadım bende
Arkadaşda R9 M265X Ekran kartı var onda hiç sorun olmuyo o dahamı yüksek 770M den?

Yok ya olmuyo kafayı yedirtcek bana

Bide fps düşüşleri birden oluyo sürekli kasmıyo oyun birden gidip gidip geliyo

Arkadaşlar lütfen bi yardımcı olun ya yoksa satılığa çıkarıcam bu makinayı

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    30,9 KB · Görüntüleme: 210
Dostum olmamış ilk önce yukarıdaki tiklerden hepsini işaretle ve sonra "Start" bas. 5-10 dakika sonra "Statictic" sekmesinin fotoğrafını at.
Düzenleme: Oyundayken çekmişsin yeni gördüm sıcaklıklar çok fazla sorununun nedeni bu, Termal macun ve Fan temizliği yap. Biliyorsan sen yap yada servise gönder.

Ben biliyorum ama ben yaparsam garantim biter o yüzden servise göndericem. Teşekkürler

Göndericem gitsin pazartesi inşallah çözülür sorun ya

Arkadaşlar bugun bi deniyim dedim en düşük ayarlara getirdim Pixel Pixel boyle yinede kasıyo ya 17 fps lere falan düşüyo kafayı yicem bukadarda kötü bi bilgisayar olamaz demi ya

Yardimcı olun lütfen kaldırıp yere vurasım laptopu ya

buyrun buda dxdiag dan pc hakkında bilgiler

Dosya Ekleri

• DxDiag.txt
    103,1 KB · Görüntüleme: 826
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…