GTX 780 FPS değerleri

Yer
Ankara
Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi GTX 780 elime geçti ve bir sürü oyun oynadım. Video çekip YouTube' ye yüklemek çok uzun geldi bende yazayım dedim.

Crysis 3 : 8X MSAA+En yüksek grafik 35-50 FPS

Far Cry 3 : 8x MSAA+En yüksek grafik 60-80 FPS

Metro The Last Light : 4X SSAA+En yüksek grafik 25-35 FPS

Metro 2033 : 4X SSAA+Enyüksek grafik 35-50 FPS

Tomb Raider : 4X SSAA+TressFX+En yüksek grafik 30-50 FPS

Splinter Cell Blacklist : 4X TxT2+En yüksek grafik 60-70 FPS

Battlefield 3 : 4X SSAA+En yüksek grafik 80-110 FPS

Battlefield 4 : 4X SSAA+En yüksek grafik 50-70 FPS

Battlefield 4 780 DCII O.C de bu fps yi veriyor ise diğer kartlar o zaman çöp sanırım ultrada. GTX760-7870-7950-7970 olsun hepside medium da ancak açacak gibime geliyor. Ayrıca BF4 için önerilen sistemin 7950 yada 660Ti diyorlardı o zaman oda külliyen yalan çıktı

Son düzenleyen: Moderatör:

BF 4 BETA olduğundan böyle sonuçlar olması gayet normal. Gerçek sonuçları 29 Ekim'den sonra göreceğiz.

Arkadaşlar ben de almayı düşünüyorum bu kartı fakat sistemim ile uyum sağlayıp sağlamayacağını bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şu an mevcut olan kartım malesef Casper Bilgisayar ile birlikte verilen AMD 6510 ve malûmunuz oyun performansı ziyâdesiyle vasat. Almayı düşündüğüm bu kartın Anakart ya da İşlemci ile uyum sağlayıp sağlamayacağı konusunda yardımlarınız bekliyorum. Saygılarımla.

Umut arkadaşım Güç Kaynağı 400 ya da 500 Watt diye tahmin ediyorum ama yine de kesin bir cevap vermek için kasayı açıp baksam yazar değil mi üstünde ? Bir de Anakart bana çok küçük geldi daha önce gördüğüm Anakartlara nispeten. O açıdan biraz tereddüt ettim açıkçası.

- - - Güncellendi - - -

Şimdi baktım Umut 300W Güç Kaynağı.

600 W güç kaynağı al ve öküzü sağlam kazığa bağla derim ben.

Teşekkür ederim alâkan için Anakart ve İşlemci ile bir çakışma veya dar boğaz filan yapmaz diyorsun değil mi ? GTX 780 olmaz ise GTX 770 alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…