GTX 780 FPS değerleri

Peki oyunlarda en ufak bir takılma dahi yaşamadın mı? Fps sürekli aynı değerlerde sabit kaldı mı? En ufak Fps düşmesinde takılma yaşamadın mı? Ben oyunu 55 fps ile oynarken 50' ye düşünce anlık takılma oluyor.MSAA options kapalıyken.

Peki oyunlarda en ufak bir takılma dahi yaşamadın mı? Fps sürekli aynı değerlerde sabit kaldı mı? En ufak Fps düşmesinde takılma yaşamadın mı? Ben oyunu 55 fps ile oynarken 50' ye düşünce anlık takılma oluyor.MSAA options kapalıyken.

Sevgili İsmail, soruların bana ise eğer, takılmadan ziyâde "o kart ile oyun oynayabiliyor musun ?" dersek daha iyi olur çünkü malûmun AMD HD 6510 Ekran Kartı ile oyunlardan performans almak ölüden para istemeye benzer :) 6510'un performans kartı olmadığını biliyorum ki zaten sırf o yüzden daha yüksek ayarlarda performans alabileceğim bir kart'a yöneldim ki bu da sanırım GTX 770 olacak bütçem ile orantılı olarak. Benim tek tereddütüm şu an mevcut olan sistemim ile çakışma durumu yaşanır mı ? Bunun için gerek sizlerden gerekse işin uzmanlarından yardım bekliyorum. Doğru yardımı almadan şu aşamada Ekran Kartı almam yanlış olacak.

Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi GTX 780 elime geçti ve bir sürü oyun oynadım. Video çekip YouTube' ye yüklemek çok uzun geldi bende yazayım dedim.

Battlefield 3 : 4X SSAA+En yüksek grafik 80-110 FPS

Battlefield 4 : 4X SSAA+En yüksek grafik 50-70 FPS

Hocam ben bahsettiğin değerleri GTX 770 ile alıyorum. BF3 te herşey açık, 75-100 arasında değişen performans alırken, BF4 betada 55-65 FPS ye sabitlenmiş şekilde oynuyorum.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı