GTX 780 için ASUS mu MSI mı?

M.Mert.

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar geleneksel ASUS mu MSI mı yarışmasına hoşgeldiniz :) neyse sorum şu ASUS'un bu modeli için Asus Gtx780 Directcu 2 Gddr5 3Gb 384Bit Nvidia Geforce Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar ne düşünüyorsunuz MSI ' ın Twin Frozr modeline göre daha düşük sıcaklık diyorlar ancak MSI ' ında bazı programları çekici gelmiyor değil :) MSI 'ın oyun performansıda 3-4 fps daha yukarıda diye biliyorum. ASUS'un da servisi öve öve bitirilemiyor hangisini tercih etmeliyim? MSI'ın ekran kartı için tasarladığı programlar nelerdir ? Anakartım : Z87 G45 GAMING @Recep Baltaş
NOT : MSI'ın Twin Frozr modelidir. Lighting 'in daha iyi olduğunu biliyorum ama arada fiyat farkı var.

Hangisini istiyorsanız onu alın. Ancak Asus'un servisleri daha kaliteli olduğundan bence Asus.
İşte bende hangisini almalıyım diyorum aralarında aşırı performans farkı olmadığını biliyorum ancak soğutma, servis, programlar vs gibi özellikleri göz önünde alınırsa hangisi diye sordum sağol yanıtın için. @Recep Baltaş 'tan da cevap alırsam net bir şekilde artık parçaları alacağım. MSI'ın Gaming application ve afterburner gibi yazılımlarını beğendim ASUS'ta herhangi bir böyle yazılım var mıdır?

Msi'da afterburner gibi çok çekici yazılımlar bulunuyor . Bu benim de hoşuma gitmiyor değil.
İkisinin soğutma sistemleri farklı . Soğutma farklı olsa da aralarında pek bir fark yok fps oranında .
Twin Frozr soğutma ve ısıtma anlamında Asus 'dan biraz önde gibi . Ama Asus performans anlamında birkaç şey eklemiş :) Ama ikisinde de pek bir fark yok dediğim gibi. Ben şahsen Asus diyebilirim.Ama siz Msi 'ı beğeniyorsanız aralarında pek bir fark yok alabilirsiniz .

Asus MSI'a göre daha iyi soğutuyor.
Yalnız MSI TF soğutması da en iyilerin arasında.

Fakat bir sitede asus' un referans karta göre % 3 daha iyi performans verdiği yazarken MSI TF için % 12 gibi bir ibare vardı.

Ben MSI 780 TF seçtim pişman değilim.

Asus MSI'a göre daha iyi soğutuyor.
Yalnız MSI TF soğutması da en iyilerin arasında.

Fakat bir sitede asus' un referans karta göre % 3 daha iyi performans verdiği yazarken MSI TF için % 12 gibi bir ibare vardı.

Ben MSI 780 TF seçtim pişman değilim.
Peki afterburner ve gaming app felan kullanıyor musun? Sıcaklık kaç derece? @agekopat @Recep Baltaş abi sence hangisini almalıyım?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı