GTX 780 Lightning vs DirectCU II

MSI GTX780 Lightning, ASUS'tan 71$ daha pahalı.

Crysis 3 ' te aradaki FPS farkı 1FPS'den az. Ama yük altında ASUS 8 derece daha soğuk ve teknik servis kat kat daha iyi.

Hey yanlış bilgi veriyorsun
ASUS'u bir arasana
7,8dk hatta bekle
1-2ay ürününle oynasınlar
Bilmeden konuşma.

NOT:En kötü servis diyebilirim.
(Ürün gönderdiğimden biliyorum.)

Seni bekletmeleri servisin kötü olduğu anlamına gelmez. Tam tersi seni bekletmeden ilk fırsatta kullanıcı hatası vermeleri servisin nasıl olduğunu gösterir.

Tabi sana da şanssızlık denk gelmiştir ona bakarsak internette isyan eden bir sürü MSI mağduru var.

Sahtekar MSI .. Sakın MSI Ürünü Almayın

ASUS'un servisi iyi. Çok çok iyi olmayabilir, sadece Türkiye'deki en iyi servis olan Çizgi Elektronik baktığı için en iyisi deniyor.

- - - Güncellendi - - -

Ağla ASUS ağlayı ben yazdım Ama olay sıcaklıkta bitmiyor. Hele bi tatilden döneyim, açıklayacağım sana

Şimdi açıkla. Performans olarak ta fark yok, sıcaklık olarak geçiyor, kalite olarak geçiyor. Neymiş MSI'ın üstünlüğü?

Tek üstünlüğü tasarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte'da temas eden kısım bakır.

Fakat MSI'da sanırım bakır değil.

Emrah kanka, senin bu Asus sevdan olmasa başkaları sana gıcık olup MSI'ı övmezdi. Zaten MSI bi ürününe sahip değiller . Bak ben XFX'den Asus'a geçtim ve çok mutluyum. Gerçekten çok güzel soğutma ve çok sessiz.

Gigabyte'da temas eden kısım bakır.

Fakat MSI'da sanırım bakır değil.

O yüzden Gigabyte biraz öne geçmiş olabilir.

Yok zaten MSI ondan kat kat iyi fakat Alüminyum olacağını zannetmiyorum. Büyük ihtimalle nikel kaplamadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…