GTX 780 Ti Ali Express ve Vatan Fiyatları

cefer90

Hectopat
Katılım
19 Şubat 2015
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, online alışveriş siteleri bakıyordum. Ali express GTX 780ti fiyatı $71.76. Resimde doğru mu gösteriyor? Vatan Bilgisayar ise $638.

780ti.JPG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
"Olum bunlar bizimle dalga mı geçiyor sen ne konuşuyosun len değişik" :) diyesi geliyor insanın Aliexpress ten ekran kartı mı alınır hadi diyelim aldın satıcıyı araştırdın diyelim ki güvenilir hadi gönderdi kartı kart orjinal yola çıktı kargoda binbir işkenceden geçti kargocular kartınla basket oynadı drop testlerinide geçti, gümrükteki, badem bıyıklı amcada olayı çakmadı görmezden geldi, ordanda yırttın ptt en az 3-4 il kartını gezdirdi ve kart eline ulaştı aa şansa bak kart çalışıyor hemde 71$ 780 Ti :) hadi alalım ozaman. Kimseyi tenzil etmek için yazmadım bir ara bende bakmıştım aliexpresste ekran kartlarına meraktan :) ama yapmayın evladım öyle şeyler.
 
pixel ve texture değerleride çok şekilmiş :)) 780ti nın çakmasını yapsalar bundan daha performanslı olur. Bence onlar hıyara vram ve basit bir gpu yerleştirip satmaya çalışıyorlar ;).
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı