GTX 780 Ti Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yener Kayahan

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Girişimci
Merhaba bütçe olarak 5 bine kadar rahat çıkarım ama ucuzada gelsin istiyorum başka masraflarımda olacak bu sistem iyi mi yoksa daha ucuza getirebilirmiyiz ekran kartından kısmak istemiyorum soğutucu almam gerekiyor mu ? 600 w kasa fazla mı yoksa gerekli mi ? Kafama takılan sorular bunlar cevaplarsanız sevinirim :)

toplama.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence sistem çok yanlış. Eski bir karta 2.000TL vermek mantıksız. o ekran kartı yerine GTX 980 alınabilir. Anakartı MSI Gaming 5 yaptıktan sonra işlemciyi i7 4790K veya i5 4690K ile değiştirin. SSD samsung olmalı. ve rami tek modül yerine 2x4 olarak alırsanız daha az ısınır. Böyle bir sistem için HAF 912 tercih edip içindeki 750 Watt güç kaynağını kullanabilirsiniz. Soğutucu olarak uygun olan Corsair Sıvı Soğutmayı kullanmalısınız. Ek olarak Monitorun çıkışlarına dikkat edin.

Ek olarak en azından 1 TB harddisk takmalısınız.

Bence sistem çok yanlış. Eski bir karta 2.000TL vermek mantıksız. o ekran kartı yerine GTX 980 alınabilir. Anakartı MSI Gaming 5 yaptıktan sonra işlemciyi i7 4790K veya i5 4690K ile değiştirin. SSD samsung olmalı. ve rami tek modül yerine 2x4 olarak alırsanız daha az ısınır. Böyle bir sistem için HAF 912 tercih edip içindeki 750 Watt güç kaynağını kullanabilirsiniz. Soğutucu olarak uygun olan Corsair Sıvı Soğutmayı kullanmalısınız. Ek olarak Monitorun çıkışlarına dikkat edin.

780Ti yerine 980 gelebilir.

980 i tercih etmeme nedenim ti çıkınca ona geçmeyi planlamamdı ama haklısınız aslında 980 ti ne kadar olur belli bile değil belki aşar beni önerdiğiniz 980 var mı

Sormayı unutmuşum anakartla işlemciyi değiştirmesem ? Çünkü fazla para ödemek istemiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Asus Gtx 970 Strix modeline sahibim. Çok memnunum.

Size de tavsiye ederim Asus'un 980 modelini.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00