GTX 780 Ti Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem tavsiyelerine bakarken görmüştüm o monitörü. Çok fazla bilgi sahibi değilim.

1. 5000 TL'ye rahat çıkarım diyorsan monitörü sonraya erteleyip DDR4 sistem toplaman çok daha mantıklı, performanslı ve uzun ömürlü bir sistem olur senin açından.
2. İleride bu sisteme bir tane daha GTX970 alabilirsen sli yaparak 2 kat daha performanslı olur.
3. GTX980 ile GTX970 arasında oyunlarda fps olarak hissedilmeyecek bir fark var gtx980 render odaklı, gtx970 oyun odaklı.
Ekran Alıntısı.JPG

1. 5000 TL'ye rahat çıkarım diyorsan monitörü sonraya erteleyip DDR4 sistem toplaman çok daha mantıklı, performanslı ve uzun ömürlü bir sistem olur senin açından.
2. İleride bu sisteme bir tane daha GTX970 alabilirsen sli yaparak 2 kat daha performanslı olur.
3. GTX980 ile GTX970 arasında oyunlarda fps olarak hissedilmeyecekEki Görüntüle 39681 bir fark var gtx980 render odaklı, gtx970 oyun odaklı.
Render işlemlerimde olacak ddr4 e herkes geçmeye başlasın geçeriz sorun değil :D Önden atlamayı sevmiyorum pek :D Birde monitörümü kırdım yeni monitörede ihtiyacım var.

Sistem tavsiyelerine bakarken görmüştüm o monitörü. Çok fazla bilgi sahibi değilim.
Artık 5 bine kadar çıkmaya karar verdim ama kasada ufak farkla başka marka gördüm hangisi iyidir.

Corsair Carbide Serisi™ 400R 80Plus 750W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
COOLER MASTER HAF 912 COMBAT GX 80PLUS 750W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar

780ti - 980 ne gerek var 970 arasında oyunlarda 3 - 5 fps fark ediyor o kadar fiyat farkına değmez kesinlikle. Msi twinfrozr 970,4790k islemci, z97gaming7, corsair ssd, 1tb hdd, corsair h100i sıvı sogutma, corsair tek modül 8 gb 1600 mhz cl9 ram En azından ileride bu sisteme sli yaparsın ram'ide sonradan bitane daha takarsın kafan rahat daha fazla götürür seni bu sistem

3. GTX980 ile GTX970 arasında oyunlarda fps olarak hissedilmeyecek bir fark var gtx980 render odaklı, gtx970 oyun odaklı.Eki Görüntüle 39681

Ne gerek var ddr4'e ssd bile koyamamışın bence gereksiz.

780ti - 980 ne gerek var 970 arasında oyunlarda 3 - 5 fps fark ediyor o kadar fiyat farkına değmez kesinlikle. Msi twinfrozr 970,4790k islemci, z97gaming7, corsair ssd, 1tb hdd, corsair h100i sıvı sogutma, corsair tek modül 8 gb 1600 mhz cl9 ram En azından ileride bu sisteme sli yaparsın ram'ide sonradan bitane daha takarsın kafan rahat daha fazla götürür seni bu sistem

Ne gerek var ddr4'e ssd bile koyamamışın bence gereksiz.

DDR4'e bende gerek duymuyorum arkadaş söylemiş. Şöyle RAM'i bende 8 tek modül almayı planlıyordum daha sonra bir 8 daha eklerim diyordum. Arkadaş ısınma problemi yaşarsın dedi hdd almayacağım zaten. SSD kullanıp belgelerimi taşınabilir hdd de tutacağım ssd koydum. Bu arada son hali bu gtx970 de alabilirim haklısın hocam epey fark var aralarında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı