Knight Online oyununda dengesiz CPU yüzdesi alıyorum, normalde %40-%50'de seyrederken 2-3 saniye boyunca %80-%90 oluyor ve takılmalar oluyor oyun içinde, ve sonra tekrar %40-%50'ye dönüyor. Oyun içi FPS alıyorum, Bandicam'le bu sefer. İlk başlarda sorun yok sonra tekrar CPU yükseliyor ve daha şiddetli takılmalar oluyor. (Bu konuyu takıyorum çünkü FPS alamadığım zaman oynamamış gibi hissediyorum.)
CS:GO'da da öyle. CPU yükseldiği zaman (takip edemiyorum tabi oyundayken, ama öyle) FPS drop yaşıyorum. Anlık saniyelik ama oynadığım oyunlar zaten anlık hatalar sonucu kaybedilen oyunlar.
CPU sıcaklığı yorduğum zaman en fazla 52 dereceyi görüyor. Ekran kartıyla 46 dereceyi gördüm.
Darboğaz olabilir mi? Ya da başka bir şey. İşlemcimi değiştirmeyi düşünüyorum, anakartla birlikte.
Siz ne öneriyorsunuz oyun içi fps alıyorum anlattığım gibi beni en uzun süre götürücek performansı canımı sıkmıcam en uzun süre götürücek sistem hangisi siz söyleyin alayım
Siz ne öneriyorsunuz oyun içi fps alıyorum anlattığım gibi beni en uzun süre götürücek performansı canımı sıkmıcam en uzun süre götürücek sistem hangisi siz söyleyin alayım
Overclock yapıcak iseniz Xeon sistem tavsiyem olur. Overclock yapmıyacak iseniz i5 sistem tavsiyemdir. İnternetten test videoları izleyin. Genelde Xeon sistemlere overclock yapıyorlar onu baz alarak tavsiyenizi yapın. Size tavsiyem i5 alın rahat edin.
Bu RAM Xeon işlemciler ve anakartlar için uygun. REGG ECC sunucu yani server bellekleri bunlar. Normal RAM taksan hem bilgisayar açılmaz hemde uyumlu olmaz.