GTX 780 Ve i3 3220

malp11

Hectopat
Daha fazla  
Elimde bulunan i3 3220k 3.3 ghz'nin yanına bir asus gtx 780 taksam darbağaz yapar mı? Sıkıntı çıkarmı?

O işlemcinin yanına 760 den fazlasını takmak biraz saçmalık olur diye düşünüyorum. Benim düşüncem 750 Ti. Ama genede sen bilirsin. Darboğaz konusunda ise, Darboğaz yapabilir. Çünkü işlemci biraz düşük. Dediğim gibi 760 veya 750 Ti güzel bir seçim olacaktır.

Darboğaz yapmaz. Ama GTX 780 yerine GTX 970 almanız daha mantıklı. Psu kaç Watt ?

Öncelikle yorum için teşekkürler, peki ya bu kartın yanına alınabilecek en uygun işlemci nedir?

Öncelikle yorum için teşekkürler, peki ya bu kartın yanına alınabilecek en uygun işlemci nedir?
İ3 ile kullanabilirsiniz. Oyun içinse i5 4690(O.C. ise k) modelinden fazlasına gerek yok.

Kartla beraber bir güç kaynağı da alacağım, emektar gt430 artık güncel oyunlarda sıkıntı yarattığı için değiştirmeyi planlıyordum, güç kaynağı olarak da 750w uygun mudur?

Kartla beraber bir güç kaynağı da alacağım, emektar gt430 artık güncel oyunlarda sıkıntı yarattığı için değiştirmeyi planlıyordum, güç kaynağı olarak da 750w uygun mudur?
80+ sertifikalı 600w yeterlidir. 8+4 pin güç girişleri var kartın. Yeni sistem toplayacaksanız yeni konu açın .

En iyisi sisteminizin tüm özelliklerini ve bütçenizi belirtin. Size gereken parçaları arkadaşlar söyleyecektir.

Yorumlar için teşekkürler, işlemciyi de yazın değiştirmeyi düşünebilirim ozaman.

Sistem değil, 1200 tl civarı bütçeyle ekran kartı ve güç kaynağı alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…