GTX 780 Ve i3 3220

O işlemcinin yanına 760 den fazlasını takmak biraz saçmalık olur diye düşünüyorum. Benim düşüncem 750 Ti. Ama genede sen bilirsin. Darboğaz konusunda ise, Darboğaz yapabilir. Çünkü işlemci biraz düşük. Dediğim gibi 760 veya 750 Ti güzel bir seçim olacaktır.

Kartla beraber bir güç kaynağı da alacağım, emektar gt430 artık güncel oyunlarda sıkıntı yarattığı için değiştirmeyi planlıyordum, güç kaynağı olarak da 750w uygun mudur?

Kartla beraber bir güç kaynağı da alacağım, emektar gt430 artık güncel oyunlarda sıkıntı yarattığı için değiştirmeyi planlıyordum, güç kaynağı olarak da 750w uygun mudur?
80+ sertifikalı 600w yeterlidir. 8+4 pin güç girişleri var kartın. Yeni sistem toplayacaksanız yeni konu açın .

En iyisi sisteminizin tüm özelliklerini ve bütçenizi belirtin. Size gereken parçaları arkadaşlar söyleyecektir.

Yorumlar için teşekkürler, işlemciyi de yazın değiştirmeyi düşünebilirim ozaman.

Sistem değil, 1200 tl civarı bütçeyle ekran kartı ve güç kaynağı alacağım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı