GTX 780 vs GTX 1050

ErayUZUNOGLU

Hectopat
Daha fazla  
İkinci el bir ekran kartı almayacağım. Sizce GTX 780 mi almak mantıklı yoksa GTX 1050 (Ti değil) fiyatlar hemen hemen aynı ve GTX 780 daha performanslı ama daha da eski. Sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
1050'ye 1000 TL'den 780'e ise 1100 TL'den fazlası verilmez hele 780 performansi yüksek ama neredeyse 10 yıllık kart tamirsiz olma ihtimali düşük. Elektrik parası önemli değil derseniz test ederek GTX 780 alın derim.

Çok uzun bir süre GTX 680 kullandım ve performansı harikaydı, GTX 780 güncel değil ama güç farkı fazla.

Tamirsiz ve sorunsuz bir kart ise GTX 780 almak oyun konusunda daha iyi olur ve istediğin zaman overclock yapma imkanın olur, amiral sınıfı kartta buna göre bileşenler oluyor.

Benim için performans güncellikten daha önemlidir, sizin içinde durum bu şekilde ise GTX 780 size uygun bir kart.

Güç kaynağı GTX 780 için müsait ise ve ek bir masrafa gerek yok ise iyi bir tercih olacaktır.

Kartı satın almadan önce FurMark testi yapın, satın aldığınız zaman imkanınız var ise kaliteli bir termal macun ile gerekli bakımı yapın.

Çok uzun bir süre GTX 680 kullandım ve performansı harikaydı, GTX 780 güncel değil ama güç farkı çok fazla.

Tamirsiz ve sorunsuz bir kart ise GTX 780 almak oyun konusunda daha iyi olur ve istediğin zaman overclock yapma imkanın olur, amiral sınıfı kartta buna göre bileşenler oluyor.

Benim için performans güncellikten daha önemlidir, sizin içinde durum bu şekilde ise GTX 780 size uygun bir kart.
GTX 780 ile 1050 arasında 10+ fps farkı var.Güncellik,güç tüketimi konusunda 1050 önde.Arkadaş için performans ön planda ise 780 daha mantıklı olacaktır.

GTX 780 ile 1050 arasında 10+ FPS farkı var. Güncellik, güç tüketimi konusunda 1050 önde. Arkadaş için performans ön planda ise 780 daha mantıklı olacaktır.

10 FPS'den fazlası var, GTX 680 ile 1050 arasında bile 10 FPS'den fazlası var.

YouTube'da her video doğru sonuç vermiyor 😀

680 ve 780 kartları 1050 modelinden çok daha güçlüdür.

GTX 1050 kartının güç tüketimi evet düşük ama buna nazaran performansta düşük.

Ufak bir not: GTX 680 kartını yeni sattım diyebilirim, Valorant gibi bir oyunda 300 FPS değerlerini görüyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı