Merhaba, grafik kartımı güncellemeyi düşünüyorum ve mevcut sistemimde bir NVIDIA GeForce GTX 780 kullanıyorum. Ancak doğru bir güç kaynağı (PSU) seçimi konusunda bazı şüphelerim var. GTX 780 için önerilen güç gereksinimleri hakkında net bir bilgi bulamıyorum. GTX 780 için en uygun güç kaynağı ne kadar watt olmalıdır? Bir yükseltme yapmak istiyorum. Ayrıca, güvenilir ve uygun maliyetli bir PSU markası veya modeli önerilerinizi de bekliyorum.
Gerçekçi olursak havaya uçarsın. 400W'lık PSU'ların verimliliği düşüktür toplam güç tüketimini ya karşılaşamaz ya da sınırlarda gezeceği için komponentler stres altında olur.
Gerçekçi olursak havaya uçarsın. 400W'lık PSU'ların verimliliği düşüktür toplam güç tüketimini ya karşılaşamaz ya da sınırlarda gezeceği için komponentler stres altında olur.
250W TDP'li bir güç tüketimi delisi almasan iyiydi yani PSU beğendirmek zor olur bu kartlara, yaşı da var epey. Olmadı ikinci el PSU bak 550W falan iş görür.
250W TDP'li bir güç tüketimi delisi almasan iyiydi yani PSU beğendirmek zor olur bu kartlara, yaşı da var epey. Olmadı ikinci el PSU bak 550W falan iş görür.
En ucuz Platoon PL-9259 400 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Platoon PL-9259 400 W Power Supply özelliklerini incele, 479,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Şunu taksam patlar mı yani ben düz mantık düşünüyorum.
250W GPU + 54W CPU + 35W anakart + RAM 6W = 345W yapıyor.
En ucuz Platoon PL-9259 400 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Platoon PL-9259 400 W Power Supply özelliklerini incele, 479,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Şunu taksam patlar mı yani ben düz mantık düşünüyorum.
250W GPU + 54W CPU + 35W anakart + RAM 6W = 345W yapıyor.
Patlamak ne kelime evi yakarsın en kalitesiz marka bu, Platoon bir de 400W aldın mı yaşamaz ki. Sen ikinci el bak en temizi bunlar para verilecek şeyler değil.
Patlamak ne kelime evi yakarsın en kalitesiz marka bu, platoon bir de 400W aldın mı yaşamaz ki. Sen ikinci el bak en temizi bunlar para verilecek şeyler değil.
Onlar aşırı yorulmuş oluyorlar ve bu fiyata böyle bir kart bulmak zor yani performansı testlerde GTX 1650 Super'e yakın. Ama PSU'ların ikinci eli ile sıfırı arasında 200 TL falan oynuyor. Direk ürünün linkini atarak tavsiye verebileceğin bir şey var mı? Elimde 250W PSU var her türlü yeni PSU alacaktım.
Onlar aşırı yorulmuş oluyorlar ve bu fiyata böyle bir kart bulmak zor yani performansı testlerde GTX 1650 Super'e yakın. Ama PSU'ların ikinci eli ile sıfırı arasında 200 TL falan oynuyor. Direk ürünün linkini atarak tavsiye verebileceğin bir şey var mı? Elimde 250W PSU var her türlü yeni PSU alacaktım.
Yorulmuş dediğin GTX 780 10 yaşında, 470 ise 7 yaşında. Bilmiyorum benim önereceğim PSU en az 1300 TL civarında gezen 550W'lıklar olur. Daha düşük marka ya da PSU önerirsem oluşacak sıkıntıda sorumluluk bana düşer.
Msi PSU MAG A550BN 550W POWER SUPPLY ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Msi PSU MAG A550BN 550W POWER SUPPLY fırsatlarını kaçırma.
www.pazarama.com
O yüzden bütçen düşükse sen bir 500-550W alıp yaradana sığın çünkü bel bağlayabileceğin PSU'lar ucuz değil günümüzde. Bir ihtimal bu da kurtarabilir seni.
AeroCool VX PLUS 500W 38A Güç Kaynağı AeroCool VX PLUS 500 Güç Kaynağı ile Sisteminiz için Gereken Güce Sahip Olun! AeroCool VX PLUS 500 ile Sisteminize Gereken Gücü Verin! Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan AeroCool; 500W' segmentinde ses getirecek bilgisayarınızın yeni güç...