GTX 780M veya GTX 880M

CripTox

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İzmir, Turkey
Daha fazla  
Merhabalar,
Yaza doğru yeni bir PC alacağım.
Msi Dragon Edition 2 almak istiyordum. Özellikle üzerindeki baskılar ve rengi beni cezbetmişti.
Acaba GTX 880M'li olan yeni nesil PC'lerin kırmızı ve baskılı olan modelleri çıkar mı?
Çıkarsa ne zaman çıkar?
Sorularımı cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Almışken tabii ki güncel bir kart almak daha iyidir. Daha fazla performans verir, daha az güç tüketir, daha verimlidir vs. Alabiliyorsanız kesinlikle Gtx 880m'e sahip bir bilgisayar alın.

MSI NB GT70 2PE-1425TR Dominator Pro SuperR2 Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı
MSI NB GT70 2PE-1426TR Dominator Pro SuperR2 Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı

MSI GT serisinin GTX 880m'e sahip olan, Türkiye'de ki modelleri bunlar. Şu an Dragon Edition 2 ve benzeri bir model yok, 880m'e sahip modellerin çoğu bu tasarımda ancak bu çıkmayacağı anlamına gelmez. İlerki zamanlarda belki üretilebilir ama bunun hakkında bir şey diyemeyiz.

Almışken tabii ki güncel bir kart almak daha iyidir. Daha fazla performans verir, daha az güç tüketir, daha verimlidir vs. Alabiliyorsanız kesinlikle Gtx 880m'e sahip bir bilgisayar alın.

MSI NB GT70 2PE-1425TR Dominator Pro SuperR2 Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı
MSI NB GT70 2PE-1426TR Dominator Pro SuperR2 Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı

MSI GT serisinin GTX 880m'e sahip olan, Türkiye'de ki modelleri bunlar. Şu an Dragon Edition 2 ve benzeri bir model yok, 880m'e sahip modellerin çoğu bu tasarımda ancak bu çıkmayacağı anlamına gelmez. İlerki zamanlarda belki üretilebilir ama bunun hakkında bir şey diyemeyiz.
Evet bende güncel bir model almak istiyorum.
Gtx 780m ile Gtx 880m arasında %21 lik bir performans farkı var.Acaba bu oyunlarda beni çok etkiler mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende senin gibi alacaktım ama sonra 780'e karar verdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı