GTX 780Ti Hala Alınır mı?

Aradaki performans farkını, garantili olmasına yeğlerim... Kendim de ROG MARS III GTX 690 8G kullanıcısı olarak eski nesil elinde patlayabilecek kart alınmasına karşıyım. Sıfır GTX 1050Ti öneririm...

Test ederek alınmasını öneriyorum bu yüzden. 1000 TL GTX 1050 Ti'a vermektense gidip 700-800 TL 780 Ti almak çok daha mantıklı.

Test ederek alınmasını öneriyorum bu yüzden. 1000 TL GTX 1050 Ti'a vermektense gidip 700-800 TL 780 Ti almak çok daha mantıklı.
Yahu sacma sapan konusuyorsunuz hala. Kim 1000 TL veriyor 1050 Ti'a? Madem gidip 2. El piyasasina girecek, gidip 970 alir, R9 380X alir.. Sen de hala 780 Ti 1060 ayarinda, 970'den iyidir bla bla.. Elinde kart mi patlamis bileceksin 5 senelik karti kac sene daha kullanmayi planliyorsun? 780 Ti alip 970-980 arasi performans alirsin tabii. Bu kadar insan haksiz, 2. El kac senelik eski garantisiz daha yuksek guc tuketimi olan karti almak mantikli tabii ki. Degil mi hocam? Valla cahilliginiz dilinize de vurmus kafanizi duvara vurma emojinizle rahatsiz edici dil kullanarak yanlis bilgi yayma aliskanligina kapilmissiniz. 1050 Ti $140 MSRP fiyat etiketine sahip bir kart. Guncel oyunlarda da eski nesillere gore avantaj saglar, VRAM de dahil. Faturali garantili alacak. Kimse Kepler zamanindan kalmis kartin garantisini veya kac sene goturecegini bilemez. Asil akil kari olmayan elinde patlamasi kesin olan karti almaktir. Kimin nasil kullandigini bilemezsin. Adamin parasini cope atmaya cok heveslisin galiba?

1050 Ti kaç TL haberin var mı? Sayın okuması sıkıntılı şahıs. Senin elinde kaç kart patladı da konuşuyorsun. Bugün GTX 1080 Ti alan 5 sene sonra kullanmayacak mı? 5 sene sonra onu derhal satıp yenisini mi alması gerek? Kartı performansına göre alırsın. Dener köküne kadar test eder öyle alır kullanırsın. Ben cahilsem sen kaçıncı seviyelerdesin düşünemiyorum bile. Senin cahilliğini anlatacak bir kelime yok. Kartın elinde patlayıp patlamayacağını bilemezsin. Varsayımlar üzerine kart alınmaz. Bakarsın nedir ne değildir, performansı nedir, fiyatı nedir? Bakarsın uygun geliyor test eder alırsın. Bugün GTX 1050 Ti 1000 TL ve üzerinde. Bu adam gidip 700-800 TL daha iyisini almak varken neden 200-300 TL daha fazla verip de daha az performanslısını alsın? Öğrenmişsin 2 kelime tatava yapıyorsun! Tutturmuş elinde patlayacak, elinde patlayacak! Yeter yahu! 200-300 TL fazla verip daha az performanslısını almak benim için o 300 TL'yi çöpe atmaktır. Kimin parayı çöpe attırmak istediğini görüyorum. Senin gibilere yeni nesil deyince zaman duruyor. Yeni nesil olsun da performanssız da olsa daha fazla para da versen sorun yok değil mi? Adamın parasını çöpe attırmaya hevesli olan kişi, o çöp fikirlerinle sensin.

Kimse gitsin sıfır 1050 Ti alsın dememiş. Sakin olun arkadaşlar. Zaten şu an sıfır fiyatlarını hak eden bir kart yok piyasada. İkinci el olarak 600 TL civarında 1050 Ti bulunabilir ama konu sahibi arkadaş o kartın PUBG'de işine yaramadığını söylemiş, o yüzden bu kartı devre dışı bırakabiliriz. Onun dışında R9 380, 380X gibi kartlar da değerlendirilebilir. Hele ki şu piyasa şartlarında 900 TL ve aşağısına GTX 970 veya GTX 1060 3GB modelleri bulunabilirse en iyi kondisyonda olan 780 Ti'a göre yine daha avantajlı olacaktır. Tek bir modele saplanıp kalmaya gerek yok.

NOT: Bahsettiğim fiyatlar ikinci el fiyatlarıdır.

GTX 970 gücünde 780 Ti yaklaşık 750-800 TL. GTX 1050 Ti 1000 TL. Neden 250-300 TL az verip neredeyse GTX 1060 performansı almak varken 250-300 TL fazla verip GTX 1050 Ti alsın bunu diyorum. Anlamasında kıtlık var herhalde. GTX 1050 Ti 1000 TL hak eden bir kart değil.

Kim diyor 1000 TL'ye 1050 Ti al diye? Ikinci el alacak madem 780 Ti harici 970, R9 3xx serilerinden alsin dedim yukarida. Siz hala 1000 TL'ye 1050 Ti almaktan bahsediyorsunuz. Gordugum kadariyla tek konuya kilitlenmissiniz, 1050 Ti sifir fiyatini haketmiyor evet ama 700'e garantili 1050 Ti bulunabiliyor. Benim dediklerimi herkes demis zaten, karar konu sahibinindir artik.

Konu aşırı derecede 1050ti vs 780ti konusuna dönmüş. Benim konuda sormak istediğim 700-1000 lira arası Pubg ve R6 ultrada açabilecek karttı. O fiyat bandında benim bulabildiğim sadece 780Ti var ultrada açabilecek. Yorumları okuduğumda 970 tavsiye edildiğini gördüm ve 780Ti ile karşılaştırmasına baktığımda hemen hemen aynı olduğunu gördüm. Bu nedenle nispeten daha yeni olan 970 almayı düşünüyorum şuan. Kesinlikle Gtx1050Ti gibi neredeyse giriş seviye bir karta o kadar para vermek istemiyorum. İstediğim oyunları oynayamadıktan sonra bir işime yaramaz zaten. Öneride bulunan arkadaşlara teşekkür ederim. Şuan 970'den yanayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…