1050 Ti kaç TL haberin var mı? Sayın okuması sıkıntılı şahıs. Senin elinde kaç kart patladı da konuşuyorsun. Bugün GTX 1080 Ti alan 5 sene sonra kullanmayacak mı? 5 sene sonra onu derhal satıp yenisini mi alması gerek? Kartı performansına göre alırsın. Dener köküne kadar test eder öyle alır kullanırsın. Ben cahilsem sen kaçıncı seviyelerdesin düşünemiyorum bile. Senin cahilliğini anlatacak bir kelime yok. Kartın elinde patlayıp patlamayacağını bilemezsin. Varsayımlar üzerine kart alınmaz. Bakarsın nedir ne değildir, performansı nedir, fiyatı nedir? Bakarsın uygun geliyor test eder alırsın. Bugün GTX 1050 Ti 1000 TL ve üzerinde. Bu adam gidip 700-800 TL daha iyisini almak varken neden 200-300 TL daha fazla verip de daha az performanslısını alsın? Öğrenmişsin 2 kelime tatava yapıyorsun! Tutturmuş elinde patlayacak, elinde patlayacak! Yeter yahu! 200-300 TL fazla verip daha az performanslısını almak benim için o 300 TL'yi çöpe atmaktır. Kimin parayı çöpe attırmak istediğini görüyorum. Senin gibilere yeni nesil deyince zaman duruyor. Yeni nesil olsun da performanssız da olsa daha fazla para da versen sorun yok değil mi? Adamın parasını çöpe attırmaya hevesli olan kişi, o çöp fikirlerinle sensin.