GTX 780Ti SLI Perfomansı Nasıldır?

NorthernWrath

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Oyun diz üstü istiyordum ama masaüstü toplamaya karar verdim. 2-3 hafta içerisinde Vatan'dan bir sistem toplayacağım. O yüzden birkaç sorum olacak.

1- Ben ekran kartı olarak 2 tane GTX 780Ti alıp SLI yapmayı planlıyorum çok mu kaçar? 1 tane GTX 780ti yeterli olur mu yoksa GTX Titan Black mi almalıyım?

2-Haliyle iyi bi kasa gerekicek ben bunu düşündüm.
Cooler Master Haf X 942 Black Edition Full Tower Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
ek olarak SLI yaptıgımda sıvı sogutma sistemine ihtiyacım olur mu?

3- 3D bir monitör istiyorum ama yeni çıkan WQHD 2650x1440 monitörler nasıl olur?

4-İşlemci olarak i7 4770K düşündüm sistemi götürür mü?

Hayali bir şey değildir bütünleme sınavlarımdan sonra yani maximum 15-20 içinde bu sistemi toplayacağım ss'leri de atarım. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kartlarla SLI baya lükse kaçar. Dilersen 780 ve 780 Ti alın SLI yapmaya gerek yok.

Madem para akıyor, R9 295X al. SLI'dan hallice iyi olur.

Umarım hayali değildir... Gidip iki tane 780 Tİ alıcaksınız bir de SLİ yapacaksınız. 3D monitör'e gerek yok. İki tane 780'e bile gerek yok. Bir tanesi doya doya yeter. Soğutma olarak öyle bir sistem toplarsanız o sistem'e sıvı soğutma yakışır.

Bütçem 10.000 tl beni uzun yıllar götürsün istiyorum. Tüm oyunlarda ayarları maxlamak istiyorum ve önümüzdeki yıllarda 3D modelleme render işleriyle de uğraşacağım

Gecenlerdede 10.000TL ye sistem toplayan bir arkadas vardi 1 haftaya kadar fotolarini atacagim diyordu, haber alamadik o arkadastan ?!

(Edit: Tam da yazdigim anda butce aciklanmis.)

Screenshot by Lightshot son mesajını görmemişim kusura bakma. Tepki yiyeceğim bu sistem yüzünden ama ileriye dönük bir sistem yaptım. İlerde sadece render ve 3D modelleme ile uğraşılcaksa nVidia Quadro bir ekran kartı alınmalı. Hepsiburada.com'da var.

En Ucuz Bilgisayar Ekran Kart Modelleri hepsiburada.com'da uygun olanı al sana göre.

Bu arada herhangi birinin önerdiği sistemi alırsan mutlaka fotoğraf paylaş ve test yap 3D Mark testlerini merak ediyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…