NorthernWrath
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Oyun diz üstü istiyordum ama masaüstü toplamaya karar verdim. 2-3 hafta içerisinde Vatan'dan bir sistem toplayacağım. O yüzden birkaç sorum olacak.
1- Ben ekran kartı olarak 2 tane GTX 780Ti alıp SLI yapmayı planlıyorum çok mu kaçar? 1 tane GTX 780ti yeterli olur mu yoksa GTX Titan Black mi almalıyım?
2-Haliyle iyi bi kasa gerekicek ben bunu düşündüm.
Cooler Master Haf X 942 Black Edition Full Tower Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
ek olarak SLI yaptıgımda sıvı sogutma sistemine ihtiyacım olur mu?
3- 3D bir monitör istiyorum ama yeni çıkan WQHD 2650x1440 monitörler nasıl olur?
4-İşlemci olarak i7 4770K düşündüm sistemi götürür mü?
Hayali bir şey değildir bütünleme sınavlarımdan sonra yani maximum 15-20 içinde bu sistemi toplayacağım ss'leri de atarım. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. İyi forumlar.
1- Ben ekran kartı olarak 2 tane GTX 780Ti alıp SLI yapmayı planlıyorum çok mu kaçar? 1 tane GTX 780ti yeterli olur mu yoksa GTX Titan Black mi almalıyım?
2-Haliyle iyi bi kasa gerekicek ben bunu düşündüm.
Cooler Master Haf X 942 Black Edition Full Tower Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
ek olarak SLI yaptıgımda sıvı sogutma sistemine ihtiyacım olur mu?
3- 3D bir monitör istiyorum ama yeni çıkan WQHD 2650x1440 monitörler nasıl olur?
4-İşlemci olarak i7 4770K düşündüm sistemi götürür mü?
Hayali bir şey değildir bütünleme sınavlarımdan sonra yani maximum 15-20 içinde bu sistemi toplayacağım ss'leri de atarım. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. İyi forumlar.
Son düzenleyen: Moderatör: