GTX 780Ti SLI Sistemde BF3 ve BF4 Performans Kaybı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Recep Baltaş Bey de hiç konuya bakmadan direk hayali sistem dedi rica ediyorum. Burası onun mıntıkası. O da böyle yaparsa işimiz kaldı Ali Güngör Abiye.

Link derken ??

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlarda Vsync açık değil mi? 170 fps nedir yahu.
Arkadaş aldığı max. fpsyi belirtmek için kapatmış. Şimdiki performans düşüklüğünden rahatsız olduğu için kıyaslama yapıyor işte. Umarım en kısa sürede çözüm bulur. Böyle bir sisteme sahip olsam ve böyle sorunlarla uğraşsam bilgisayara yaptığım masraf kadar birde psikoloğa masraf yapardım. Eğer sistemden kaynaklıysa win7 64x'e geçirip sorunun devam edip etmediğini kontrol etmeli.

Kesinlikle yanlış. Windows 8.1' den şaşmamak gerek. Oyunlar da bazı yerlerde fps düşmeleri olabiliyor bu gayet doğal. Mesela ben Crysis 3 oyununu orta ayarda bitirdim. Fps genellikle 50-55 arasıydı. Ama bazı yerlerde 30-35 fps' ye kadar düştüğü oluyordu. Akıcılık biraz bozuluyor sadece. Fps düşünce görüntüde takılma olursa sıkıntıdır bence. Bu da genellikle işlemci sıcaklığı ile ilgili.

Win 7 de kalsın demiyorum. Farklı bir işletim sistemine geçip baksın. Sistemdeki bir hatadan dolayımı kaynaklanıyor. Sistemden kaynaklı olduğunu anlaşılınca win8'e geçip sorunun üzerinde durulabilir. Böylelikle hata sorunsalından 1 tanesi eksilmiş olur. Sorun sistemden mi değil mi anlaşılır.

Ayrıca oyunlarda arada sırada fps düşmeleri gayet normaldir. Bu oyundan kaynaklı da olabilir. Örneğin gta4. O kadar güncelleme gelmesine rağmen hala fps dengesizliği ve oyun optimasyon sorunları var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemde oyunların takılması imkansız ayrıça SLI oyunlarda kullanmayın ne kadar ince ayar yaparsan yap sorun olacaktır driver lar günçelse tek kartı kullanın sorun humtemelen kalkacaktır kalkar oyunların orjinal değilse ondanda yapar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…