GTX 780Ti SLI Sistemde BF3 ve BF4 Performans Kaybı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevdiğin mesleği yap kardeşim tabiki de. Ben bilgisayarımı kendim topladım, kendim montajını yaptım. Sistem bana 4 bin TL'ye mal oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu kapatabilirsiniz, sorun çözülmüştür.
Oyun dosyasının içersinde "config.sys" dosyası varmış, onu düzenleyince kendine geldi oyunlar.
Alaka gösteren herkese teşekkür ederim.

Deli eden o değil de o kadar donanımdan anlayan, sistem toplama konusunda uzman hatta öyle ki gerçek sistem ile hayali sistemi dahi ayırt edebilecek kadar uzmanlaşan Technopat kadrosundan alacağım tavsiyeyi 13 yaşında birinden almam çok daha ironik oldu.
Yine de alaka gösteren tüm arkadaşlara ve Technopat sitesini böyle faydalı amaçlar için kullanıma sunan herkese, özellikle Recep Baltaş'a teşekkür ediyorum. Her ne kadar açtığım konulara alaka göstermeyip hayali sistem diye dalga geçse de olsun, Recep abi candır.

Söylediklerim omy'e değil de Recep Baltaş'a atfen yazılmıştı. Niçin bu üslubu kullandığımı yazamayacağım. Lütfen siz de merak etmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…