GTX 850M Rust FPS Sorunu

DragonG

Kilopat
Daha fazla  
Rust'u Simple veya Potato ayrında 1920×1080 veya 1280×1024 çözünürlüğunde açmama rağmen 60FPS'den yukarıya çok çıkmıyor.(FPS limiti yok.) Zamanla 30-40 FPS'lere düşüyor ve kapatıp açınca tekrar aynı 60 FPS oluyor ve yavaş yavaş düşmeye başlıyor. Yaklaşık 2 yıl önce 1920×1080 çözünürlükte Simple ayarda 60-70 FPS'lerde oynuyordum.

Sistemim:
Ekran Kartı: GTX850M 2GB
İşlemci: i7-4710HQ
RAM: 16GB
HDD: 1TB

Son düzenleyen: Moderatör:
Rust'ın sistem gereksinimleri gitgide yükseliyor çünkü sürekli grafik geliştirmeleri yapıyorlar. 2 yıl önca 60-70 FPS almanız bu yüzden bir kıstas değil. Oyun zaten optimizasyonu sıkıntılı bir oyun.

Oynadıkça FPS düşüşü yaşamanız donanımlarınızın ısınmasından kaynaklı olabilir.

Sıcaklık değeri 60-70 derece arası ve dediğim gibi oyunun son halinde ayarları ve çözünürlüğü yükselttiğimde veya düşürdüğumde FPS 60'ı geçmiyor benim ıçin 60'da iyi ama zamanla düşüyor. Garip olan tarafı ayar yükselince 60 FPS olması.

Rust gerçekten ağır bir oyun ve diğer bileşenleri bilemiyorum ama 850M ile gayet normal geldi bana. Rust oyununda haritanın yerine, bölgedeki oyuncu sayısına göre FPS düşmesi gayet normal ben 1070 kullanıyorum bende de oluyor. Onun dışında akla gelen tek şey ısı değerleri. Isı değerlerinizi takip edin.

Isı değerim 70'i geçmiyor. Bir yerde yazı okudum ve "Yapılar ekran kartı hafızasını doldurduğu için oluyor." yazıyordu doğru olabilir.

Isı değerim 70'i geçmiyor. Bir yerde yazı okudum ve "Yapılar ekran kartı hafızasını doldurduğu için oluyor." yazıyordu doğru olabilir.

Rust VRAM kullanımı nasıl oluyordu tam hatırlamıyorum fakat olma ihtimali var. 850M 2GB ve 4GB farklı modelleri var sizinki 2GB olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…