GTX 860M 378,49 sonrası donma ve mavi ekran sorunu

ahmetK.

Hectopat
Yer
Antalya / Manavgat
Daha fazla  
Cihazım Monster Abra A7 v3.1 (Msi Apache Pro GE70 ile aynı modelin barebone/whitebook modeli)

i7 4710MQ/ 860m(128 bit 2GB GDDR5) / 16GB RAM ve SSD Windows 10 Pro 64 bit
Sorun şu şekilde: Meydana geldi nVidia'nın 24 ocakta yayınladığı 378.49 numaralı driver'a güncelledikten sonra oyunları açarken bilgisayar tamamen donuyordu ve reset atmam gerekiyordu. Bir keresinde ise şöyle bir mavi ekran ile karşılaştım.
Screen always stuck with few seconds on booting and BSoD of VIDEO_SCHEDULE_INTERNAL_ERROR and CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT also appeared randomly even without any operating.
Konuyu araştırdıktan sonra bir tek benim başıma gelmemiş. Nvidia'nın forum sitesinde 860m kullanan laptopların böyle bir bug ile karşılaştığını fark ettim. Ancak yeterli İngilizcem olmadığı için sorunu 378,49 numaralı driver'da sorunun çözülüp çözülmediği hakkında bir fikrim yok.
Ben bir önceki 376.33 numaralı sürücüye döndüm ve bir problem yok.

Böyle bir problem yaşayan arkadaşlar olursa diye öncelikle bu konuyu açtım ancak sizlerden yardım bekliyorum sistemimi güncel tutmak için bu driver problemini nasıl çözebilirim?
Bulduğum Nvidia forumunda ki konu linki:

https://forums.geforce.com/default/...es-again-after-driver-378-49-update/?offset=4

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…