GTX 860M sistemde Valorant siyah ekran hatası

Chroz

Decapat
Daha fazla  
Windows 7 i7 4. nesil 16 GB RAM NVIDIA GeForce GTX 860M Valorant kurulum aşamasında Valorant uygulaması tamamen siyah oluyor ama tuşları görmeden basabiliyorum kurduğumda da Valorant oyunu siyah ekran olarak geliyor, çözümü nedir bilen var mı?

Windows'u güncelleyin aynı sorun bende de olmuştu. Bir de neden Windows 7 kullanıyorsunuz sisteminiz gayet iyi?

Windows'u güncelleyin aynı sorun bende de olmuştu. Bir de neden Windows 7 kullanıyorsunuz sisteminiz gayet iyi?

Windows 8 olarak gelmişti cihaz elime 8'i sevmediğim için 7 keyi almıştım 10'a yükseltmeyide düşünmedim hiç cevabın için teşekkürler bu arada en kısa zamanda yapacağım.

Windows 7 sıkıntı yaratmaya başladı artık güncellemeler falan. Benimki 7 ile gelmişti sıkıntı yarattığı için 8.1 geçtim birkaç ay önce. Sen 10'a geçsen daha iyi olur. Sistemin iyi çünkü.

Windows 7 i7 4. nesil 16 GB RAM NVIDIA GeForce GTX 860M Valorant kurulum aşamasında Valorant uygulaması tamamen siyah oluyor ama tuşları görmeden basabiliyorum kurduğumda da Valorant oyunu siyah ekran olarak geliyor, çözümü nedir bilen var mı?
Alt+Enter deneyin ve oyunu pencereli tam ekran yapın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı