GTX 860M sisteme Windows 11 kurulur mu?

Liberte Sergen

Kilopat
Makaleler
16
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar sistemim aşağıdadır kendi ana bilgisayarıma kurmak istemiyorum bu sisteme kurulur mu ve nasıl kuracağım?

GTX 860M.
i5 4210h.
8 GB RAM 1333 MHz.

GTX 860M
İ7 4710HQ
16 GB ram 1333 MHz sistemimde kullanıyorum. Format atıp temiz kurulum ile geçtim. Oldukça memnunum hele ki yeni güncelleme ile daha da stabil hale geldi.

Direkt ISO olarak nereden kurabilirim, Acer laptop değil mi?
Hayır benim bilgisayarım Asus ama özellik olarak sanırım çok yakın makineler kullanıyoruz. Ben direk ISO dosyasını buradaki bir konudan aldım. Düzenlenmiş ISO dosyası kullandım tpm sorunundan dolayı. Bu makaleden aldım ISO dosyasını. 2 haftadır kullanıyorum. Valorant ve GTA 5 oynuyorum. Photoshop kullanıyorum aktif şekilde. Sorun henüz sorun yaşamıyorum. Tek tavsiyem ingilizce kullanman. Çünkü türkçeyken batarya full olunca masaüstü gidiyor. Haberin olsun.

Hayır benim bilgisayarım ASUS ama özellik olarak sanırım çok yakın makineler kullanıyoruz. Ben direk ISO dosyasını buradaki bir konudan aldım. Düzenlenmiş ISO dosyası kullandım TPM sorunundan dolayı. Bu makaleden aldım ISO dosyasını. 2 haftadır kullanıyorum. Valorant ve GTA 5 oynuyorum. Photoshop kullanıyorum aktif şekilde. Sorun henüz sorun yaşamıyorum. Tek tavsiyem İngilizce kullanman. Çünkü türkçeyken batarya Full olunca masaüstü gidiyor. Haberin olsun.

Orijinal Microsoft'un yayınladığı değil mi hocam bu sorun çıkmasın sonra çünkü banka işlemlerimi bu bilgisayardan yapıyorum.
22000.51.210617-2050.CO_RELEASE_SVC_PROD2_CLIENTMULTI_X64FRE_TR-TR.ISO bu ve yükseltme olur mu?

Bende banka işlemlerimi yapıyorum bir sorun yaşamadım, konu sahibine de güveniyorum ancak içinizde şüphe varsa verdiğiniz ıso ile yükseltme de yapabilirsiniz. Ancak büyük ihtimalle basettiğiniz ıso ile yükseltme çalışmayacaktır çünkü TPM eksiğine takılacaktır. İsterseniz bir deneyin ben yükseltme ve format yapamadım orijinal dosya ile. Zaten hata ile karşılaşınca yüklü işletim sisteminize bir şey olmuyor denemek sorunsuz yani. Eğer orijinal ISO sizde de çalışmazsa bu düzenlenmiş alternatifi kullanabilirsiniz. Düzenleyen kişi konu sahibinin kendini zaten. Zaten orijinal dosyanın TPM sorgulamadan kurulan versiyonu. Setup doyasında Windows özelliklerini tarama kısmını devre dışı bırakmışlar sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı