GTX 900 serisi alınır mı?

Eğer ucuz ise alınır onun haricinde yeni kartların oyunlarda daha çok optimize olduğunu söyleyebilirim. GTX 980Ti kartımla her geçen güncellemede planlı eskitmeye dahil olduğunu görebiliyorum

Aslında NVIDIA; sürücü desteği optimizasyonunu yeni nesil oyunlarla beraber çıkış yapan kartlara getirirken, biraz daha eski kartlara da sahip çıksa sorun olmayacak. DX12/Vulkan performansının muadil seviyedeki kartlara göre düşük olması biraz üzücü evet ama açıkçası GTX 980 Ti, 1070 OC dengi seviyesinde yaşayan bir canavar hala, en azından çoğu yeni olarak nitelendirdiğimiz oyunların kullandığı D3D11 API'si için böyle olduğunu söyleyebilirim .

960 veya 980Ti almayı planlıyorum ben de. Maxwell mimarisi Ampere ile öleceğe benziyor. Oynanacak oyuna bağlı, tabii 980Ti gibi kartlar yine de güncel oyunları oynatabiliyor.

O kadar grafik zorlayacak oyunlar oynamayacağım, NFS Heat vb. oyunları oynayacağım arada GTA 5 oynayacağım için yeter diye düşünüyorum.

O kadar grafik zorlayacak oyunlar oynamayacağım, NFS Heat vb. oyunları oynayacağım arada GTA 5 oynayacağım için yeter diye düşünüyorum.
Fazlasıyla yeter. Hatta 2 tane Gta 5 bile rahat açar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…