GTX 900 serisi alınır mı?

R7 240 da oyun açar ama tatmin etmez. Bu bir klasman değildir. 5 senelik kart sonuçta GTX 9** ailesi. Tüketim, performans ve fiyat olarak bitik bir seri.
Oyun açar derken demek istediğim şudur ki. FHD 60 FPS orta ayarlarda oynatır. Bu da 750 TL için kâfi bence.

Oyun açar derken demek istediğim şudur ki. FHD 60 FPS orta ayarlarda oynatır. Bu da 750 TL için kâfi bence.

Çoğu yeni diyebileceğimiz oyunlarda bile hala ultranın bir tık aşağısı high ayarlarda 1080p@60FPS skalasını yakalayabilen bir kart, 750 TL'ye göre başarılı.

Haklısınız ve yanlışsınız bence. İşin gıcıklığı bir yana, o kartı 1-2 sene sonra kimse almak istemez. Bu sebeple de en azından 1*** serisine geçilmeli artık. Yoksa 980 geçerli bir kart ama ben 1*** serisi kullanırken kimse 7** serisine bakmazdı. Devir geçip gidiyor. Günümüzde de aynısı yaşanacak.

Doğru 2080 Ti'da 12000 liralık performans vermiyor ama alan çok.
Hocam diyorum ki: O kart 750 liraya alınır. Ancak 1500 lira edecek bir performansı yok. Sebebi ise 1500 liraya daha iyi ve TR garantili olarak alabileceğimiz GTX 1650 S adlı kart var. Umarım artık anlamışsınızdır.

Son düzenleme:
Hocam diyorum ki: O kart 750 liraya alınır. Ancak 1500 lira edecek bir performansı yok. Sebebi ise 1500 liraya daha iyi ve TR garantili olarak alabileceğimiz GTX 1650S adlı kart var. Umarım artık anlamışsınızdırm.

Siz konuyu 1500 lira üzerinden uzatıyorsunuz yalnız o kart 750 lira ve sizin mantığınıza göre bile 50 tane 1500 lira ve üstü karttan daha performanslı sadece birkaç tane 1650S modeli hariç. Yani sizin anlatmaya çalıştığınızı sizden daha iyi biliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı