GTX 950 alınır mı?

Peki güç kaynağı yeterli gelmezse ne olacaktır ?
Eğer daha az performans alacaksam ekran kartını alıp bayramı bekleyim bayramda PSU alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki güç kaynağı yeterli gelmezse ne olacaktır ?
Başıma böyle bir olay gelmedi ama bilgisayar donanımları zarar görebilir, bilgisayar açılmayabilir veya bilgisayar yük altındayken kapanabilir. Kısaca iyi bir durum olmaz. Önemli olan +12V kanalından kaç verdiği. Millet boşuna sertifikalı güç kaynağı almıyor.

Başıma böyle bir olay gelmedi ama bilgisayar donanımları zarar görebilir, bilgisayar açılmayabilir veya bilgisayar yük altındayken kapanabilir. Kısaca iyi bir durum olmaz. Önemli olan +12V kanalından kaç verdiği. Millet boşuna sertifikalı güç kaynağı almıyor.
Benim toplamda bütçem 500 TL oldu. Bana vatan bilgisayardan PSU+ ekran kartı önerebilecek var mı ? Ekran kartını yazın Kıbrıstan almayı düşünüyorum. Kıbrıs'ta fiyat farkı olur mu, olursa ne kadar olur ?

Benim toplamda bütçem 500TL oldu bana Vatan Bilgisayar'dan PSU + ekran kartı önerebilecek var mı? Ekran kartını yazın Kıbrıs'tan almayı düşünüyorum. Kıbrıs'ta fiyat farkı olur mu, olursa ne kadar olur?

Bana PSU'nun +12v kanalından kaç W verdiğini söyler misin? Kıbrıs'ta ekran kartlarının ne kadar olduğunu maalesef bilmiyorum.
Edit:
PSU'nun fotoğrafını atabilirsen yardımcı olurum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı