GTX 950 alınır mı ?

Hocam Aliexpress den 330 tl’ye aldım ben aynı kartı. CS’si olsun Apex’i olsun hatta PUBG’ si olsun hepsinde çok başarılı bir kart halâ. Hepsini çok net akıcı şekilde oynayabiliyorum. İşlemcimi soracak olursanız Ryzen 3 2200G.

r9 380, r9 290, RX 470 gibi ekran kartlarını belirttiğiniz bütçeye yakın fiyatlarda bulmanız mümkün. Biraz araştırmanız gerekiyor sadece.

GTX 950; 940MX, 940M, 950M gibi kartlarla karşılaştırılamaz bile. GTX 950M'den en az %50 daha yüksek FPS veriyor.

Şu an her oyunu 1080p de 40-50 FPS oynatabilecek bir kart 950.

Arkadaşlar 500 TL gibi bir bütçem var. İkinci el temiz bir GTX950 STRIX Gaming 2GB 128 Bit bir ekran. Kartı buldum sizce almalı mıyım hangi oyunları oynayabilirim veya bu bütçeyle NVIDIA'nın başka hangi kartını alsam daha iyi olur?
Aktif bir şekilde kullanıyorum alacağın kartı, 3 yıldır her türlü oyunda kullandım, hiçbir oyunda bana sıkıntı çıkartmadı, bütçen düşükse alabilirsin memnun kalırsın.
Aktif olarak oynadığım oyunlar
  • GTA 5 yüksek ayarlarda +75 FPS
  • PUBG orta ayarlarda +60 FPS
  • Battlefield 1 orta/yüksek ayarlarda +65 FPS
  • CSGO Yüksek ayarlarda +100 FPS
  • Need For Speed Payback yüksek ayarlarda +60 FPS

Aktif bir şekilde kullanıyorum alacağın kartı, 3 yıldır her türlü oyunda kullandım, hiçbir oyunda bana sıkıntı çıkartmadı, bütçen düşükse alabilirsin memnun kalırsın.
Aktif olarak oynadığım oyunlar
  • GTA 5 yüksek ayarlarda +75 FPS
  • PUBG orta ayarlarda +60 FPS
  • Battlefield 1 orta/yüksek ayarlarda +65 FPS
  • CSGO Yüksek ayarlarda +100 FPS
  • Need For Speed Payback yüksek ayarlarda +60 FPS
Bahsedilen degeler gercegi yansitiyor gibi gözükmüyor. Bahsettiginiz oyunlarda aldiginiz fps degerlerini MSI Afterburner ile ekran görüntüsü alip paylasabilir misiniz ?

Benim laptopda da 940mx var bir altı oluyor hemen hemen birbirine yakın performans sergiler diye düşünüyorum ben bir çok AAA oyunu low da 30-40 fps yeri geliyor 20 fps alıyorum oyundan oyuna değişebiliyor biraz daha güncel bir kart almanızı öneririm oyun konusunda beklentilerinizi karşılamaz.
GTX 950 çok daha iyi FPS verir bu arada. 940mx'e göre karşılaştıramazsın bile. Kendim bizzat 3 yıldır GTX 950 kullanıcısıyım ve 940mx'ide kullandım, FPS'ler yaklaşmıyor bile. GTX 950 fark atıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı