GTX 950 alınır mı ?

Hocam Aliexpress den 330 tl’ye aldım ben aynı kartı. CS’si olsun Apex’i olsun hatta PUBG’ si olsun hepsinde çok başarılı bir kart halâ. Hepsini çok net akıcı şekilde oynayabiliyorum. İşlemcimi soracak olursanız Ryzen 3 2200G.

r9 380, r9 290, RX 470 gibi ekran kartlarını belirttiğiniz bütçeye yakın fiyatlarda bulmanız mümkün. Biraz araştırmanız gerekiyor sadece.

Ben kullanıyorum bu modeli. Şu ana kadar sıkıntı çıkardığını görmedim. İstediğim oyunu oynatıyor.

Ne kadara alacağına bağlı. 400 TL bandındaysa GTX 960 bulabilirsiniz.

Aktif bir şekilde kullanıyorum alacağın kartı, 3 yıldır her türlü oyunda kullandım, hiçbir oyunda bana sıkıntı çıkartmadı, bütçen düşükse alabilirsin memnun kalırsın.
Aktif olarak oynadığım oyunlar
  • GTA 5 yüksek ayarlarda +75 FPS
  • PUBG orta ayarlarda +60 FPS
  • Battlefield 1 orta/yüksek ayarlarda +65 FPS
  • CSGO Yüksek ayarlarda +100 FPS
  • Need For Speed Payback yüksek ayarlarda +60 FPS

Bahsedilen degeler gercegi yansitiyor gibi gözükmüyor. Bahsettiginiz oyunlarda aldiginiz fps degerlerini MSI Afterburner ile ekran görüntüsü alip paylasabilir misiniz ?

GTX 950 çok daha iyi FPS verir bu arada. 940mx'e göre karşılaştıramazsın bile. Kendim bizzat 3 yıldır GTX 950 kullanıcısıyım ve 940mx'ide kullandım, FPS'ler yaklaşmıyor bile. GTX 950 fark atıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…