GTX 950 Apex Legends FPS Artırma

Al sana 750 Ti bro kendin bak 1080p 60 FPS zorluyor. 5.dk itibaren izle:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yanlış anlamadıysam 1050 ti ile 80-90 FPS alanlar var dediniz ve bana 750 Ti ile 30-50 arası FPS alan birisinin videosunu yolladınız. Doğru muyum?

2012'de değiliz artık hocam bu 40-45 FPS''akıcı oyun deneyimi'' için tatmin edilebilir bir FPS sonuçları değil.

Kardeşim ne 30 50'si o highda verdiği FPS'ler 3.13'den izle orada lowa geçiyor. Hani sen dedin ya GTX 950 ömrü bitti diye ben de sana diyorum ki bu videoyla ne ömrü bitmesi GTX 750 Ti ile bile lowda 60 FPS alıyorsun 1080p anladın mı?

Konu sahibi arkadaşı yanlıs bilgilendirmeyin, onun ekran kartı benimkinden yüksek fakat ben 750 Ti ile lowda 55 60 FPS alıyorsam o alamıyosa farklı bir sıkıntısı vardır. Onu çözmek lazım, git yeni kart al. Yok biz bilmiyorduk gidip yenisini almayı.

Vsync dene bi öncelikle ardından ekran kartı ve CPU kullanımlarına bir göz at izlenimlerini bizimle paylaş.

Bu arada benim kartım 650 Ti boost bende dediğim gibi oyun gayet akıcı takılma gibi falan bir sorunum yok fakat very low üstünde oynamak için 2 GB VRAM yetersiz very high için 8 GB RAM nedir ya ? Uçak uçuracak sanki...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı