Merhaba, bilgisayarımı oyunlarda daha fazla performans almak icin yükseltmeyi düşünüyorum. 600-700TL bütçem var. Aşağıdaki parçalardan bir veya birkaçını satıp o parayı da ekleyerek hangi parça veya parçaları değiştirebilirim? Garantileri 1 yıl kadar daha devam ediyor parçaların. Teşekkürler.
Teşekkürler. Aslında şu anda uygun fiyata getirebileceğim bir RAM var fakat ufak bir sıkıntım var. Anakartım H100M Pro-VD, 2133MHz destekliyor. Şu anda takılı olan RAM 8GB Kingston 2133MHZ CL14. Eklemeyi düşündüğüm RAM ise Crucial 4GB 2400MHz CL16. Bu 2'si 12GB performansını normal şekilde verir mi yoksa sorun yaşatır mı acaba?
Teşekkürler. Aslında şu anda uygun fiyata getirebileceğim bir RAM var fakat ufak bir sıkıntım var. Anakartım H100M Pro-VD, 2133MHz destekliyor. Şu anda takılı olan RAM 8GB Kingston 2133MHZ CL14. Eklemeyi düşündüğüm RAM ise Crucial 4GB 2400MHz CL16. Bu 2'si 12GB performansını normal şekilde verir mi yoksa sorun yaşatır mı acaba?
Ekran kartımın 2.el piyasasını öğrendikten sonra bu işe kalkışıp kalkışmayacağıma karar vereceğim
DDR3'ten bahsetmiyoruz burada. 8 GB varsa 8 GB daha olmalı. Ancak tek kit 8 GB olacak, iki adet 4 GB şeklinde değil. 12 GB olsaydı zaten, daha fazla masraftan kaçınmak için 16 GB yerine 12 GB önerirdik.