GTX 950 bilgisayar yükseltme

cemalbalcik

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarımı oyunlarda daha fazla performans almak icin yükseltmeyi düşünüyorum. 600-700TL bütçem var. Aşağıdaki parçalardan bir veya birkaçını satıp o parayı da ekleyerek hangi parça veya parçaları değiştirebilirim? Garantileri 1 yıl kadar daha devam ediyor parçaların. Teşekkürler.

Anakart: H110M Pro-VD
RAM: 8 GB 2133 MHz
Ekran kartı: GTX 950 2 GB
İşlemci: i3-6100
Monitör: 1080p 21.5 inç

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz gayet yeterli ekran kartı değiştirin 1-2 sene sonra RAM'i 16 GB yapın, ekran kartı önerim. httpww.sinerji.gen.tr/msi-geforce-gtx1050ti-gaming-x-4gb-128bit-pmu402006

Teşekkürler. Aslında şu anda uygun fiyata getirebileceğim bir RAM var fakat ufak bir sıkıntım var. Anakartım H100M Pro-VD, 2133MHz destekliyor. Şu anda takılı olan RAM 8GB Kingston 2133MHZ CL14. Eklemeyi düşündüğüm RAM ise Crucial 4GB 2400MHz CL16. Bu 2'si 12GB performansını normal şekilde verir mi yoksa sorun yaşatır mı acaba?

Bence şimdi değiştirmene hiç gerek yok fakat ille de değiştireceğim diyorsan en düşük GTX1050 Ti modelini tercih etmelisin.

Ekran kartımın 2.el piyasasını öğrendikten sonra bu işe kalkışıp kalkışmayacağıma karar vereceğim :)

Teşekkürler. Aslında şu anda uygun fiyata getirebileceğim bir RAM var fakat ufak bir sıkıntım var. Anakartım H100M Pro-VD, 2133MHz destekliyor. Şu anda takılı olan RAM 8GB Kingston 2133MHZ CL14. Eklemeyi düşündüğüm RAM ise Crucial 4GB 2400MHz CL16. Bu 2'si 12GB performansını normal şekilde verir mi yoksa sorun yaşatır mı acaba?

Ekran kartımın 2.el piyasasını öğrendikten sonra bu işe kalkışıp kalkışmayacağıma karar vereceğim :)
DDR4 ise sıkıntı olmaz BIOS ayarlarından 2133 MHz ayarlayın 12 GB 2133 MHz stabil çalışır.

DDR3'ten bahsetmiyoruz burada. 8 GB varsa 8 GB daha olmalı. Ancak tek kit 8 GB olacak, iki adet 4 GB şeklinde değil. 12 GB olsaydı zaten, daha fazla masraftan kaçınmak için 16 GB yerine 12 GB önerirdik.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı