Sizce 870 evo yerine bunu alsam daha iyi olurmu https://www.hepsiburada.com/kingsto...0g-p-HBV00000IC3QM?magaza=BETA PLUS TEKNOLOJİIntel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.334,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Crucial Ballistix 8 GB DDR4 3600 MHz CL16 BL8G36C16U4B Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Crucial Ballistix 8 GB DDR4 3600 MHz CL16 BL8G36C16U4B Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Samsung 250 GB 870 Evo MZ-77E250BW 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung 250 GB 870 Evo MZ-77E250BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com 242 TL aştı ama sıkıntı olmaz umarım?Asus VP249QGR 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus VP249QGR 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Daha sonradan aynı Ram'den alın.
Anladım çok teşekkür ederim.870 EVO o SSD'yi çiğ çiğ yer.
Monitör TN panel, yani profesyonel olarak e-spor ile uğraşmıyorsanız gerek yok. Benim attığım ise IPS panel. Farkı nedir diye soracak olursan:
Eki Görüntüle 1010036
PSU'lu kasa almayı tavsiye etmiyorum. Çünkü ikisini uygun fiyata satmak için birinden birinin kalitesini düşük tutuyorlar.
Açıkçası monitörü çıkarınca 1500 TL bütçe kalıyor ve bunla aşırı bir FPS artışı yapacak sistem toplayamazsın.Anladım çok teşekkür ederim.
Bir şey daha sormak istiyorum monitörü çıkarsak 5000 tl ye en iyi Fps alabileceğim bir sistem topliyabilirmiyiz yada bi hazır sistem varmı önerebileceğiniz ?
Peki 5000 - 5500 TL arası bi hazır sistem var mı önerebileceğin şuan ki toplicağım sistemden daha iyi bir Fps alabileceğim.Açıkçası monitörü çıkarınca 1500 TL bütçe kalıyor ve bunla aşırı bir FPS artışı yapacak sistem toplayamazsın.
Artan bütçe ile attığım sistemin eksiklerini tamamlayabilirsin. Mesela 500 GB 870 EVO, 16 GB Ram, kasayı daha iyi bir şeyler alabilirsin, PSU'yu değiştirebilirsin.
Elinde ekran kartı var zaten. Hazır sistem almanın mantığı yok. Bu fiyatta alacağın hazır sistem çok da iç açıcı olmaz.Peki 5000 - 5500 TL arası bi hazır sistem var mı önerebileceğin şuan ki toplicağım sistemden daha iyi bir Fps alabileceğim.
Anladım çok teşekkür ederim, yardımın için çok sağ ol.Elinde ekran kartı var zaten. Hazır sistem almanın mantığı yok. Bu fiyatta alacağın hazır sistem çok da iç açıcı olmaz.
Kronik sorunlu bir SSD'si var.Anladım çok teşekkür ederim, yardımın için çok sağ ol.
Hala burdaysan bir şey sormak istiyorum. Sence bu bilgisayar nasıl? PC HOCASI-GG1 / AMD Ryzen 5 1600 AF / ASUS TUF GTX 1650 4GB / 8GB RAM / 240 GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR