GTX 950 FPS sorunu

sawyera

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bundan yaklaşık olarak 3 ay önce almış olduğum GTX 950 ekran kartımda FPS düşüşü oluşuyor. Yakın zamanda betası çıkan Battlefield 1 oyununda high ayarlarda 30 FPS'den yukarı çıkamıyorum. İnternette sistemimin aynı olan kişilerin videolarına baktığımda benden yüksek FPS aldıklarını görüyorum. Farklı oyunlarda test yaptığımda ise internetteki GTX 950 ekran kartlarından performansı daha düşük. Sizce garantiye göndersem sorunuma çözüm bulabilir miyim ve ayrıca yapmış olduğum 3D mark testi sonuçlarına da bakabilirisiniz.
tecnopat.konu.foto.png
tecnopat.konu.foto.2.png

yokmu yardım etcek

geforce experience'de bundan bir kaç gün önce yeni bir sürüm yayınlandı en son onu yükledim.

Bir yerde format atarsam sorunumun çözülebileciğini, donanımsal deil yazılımsal olduğunu okudum. Acaba format atsam sorunum çözülürmü ?

Darboğaz oluşacak bir durum yok, o zaman sıkıntı farklı bir olaydan kaynaklanıyor. Siz en iyisi bir formattan sonra, bütün güncellemeleri yaptığınızdan emin olarak tekrar deneyin. Eğer hala sıkıntı devam ediyorsa hdmı veya giriş varsa displayportunu kullanınız.

Windows "Çalıştır" komutuna "dxdiag" yazıp çalıştırdıktan sonra karşınıza çıkan pencerede "ekran" sekmesine gelerek gördüğünüz yonga türü/bağdaştırıcıyı ve ilk sekmedeki DirectX sürümünü yazar mısınız?

tecnopat.yeni.konu.png
tecnopat.konu.yeni.png

Darboğaz oluşacak bir durum yok, o zaman sıkıntı farklı bir olaydan kaynaklanıyor. Siz en iyisi bir formattan sonra, bütün güncellemeleri yaptığınızdan emin olarak tekrar deneyin. Eğer hala sıkıntı devam ediyorsa hdmı veya giriş varsa displayportunu kullanınız.
Kardeşim DVİ portunu kullanıyorum. senin dediklerininin aynısını bir arkadaşım daha dedi yarın deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı