GTX 950 FPS sorunu

sawyera

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bundan yaklaşık olarak 3 ay önce almış olduğum GTX 950 ekran kartımda FPS düşüşü oluşuyor. Yakın zamanda betası çıkan Battlefield 1 oyununda high ayarlarda 30 FPS'den yukarı çıkamıyorum. İnternette sistemimin aynı olan kişilerin videolarına baktığımda benden yüksek FPS aldıklarını görüyorum. Farklı oyunlarda test yaptığımda ise internetteki GTX 950 ekran kartlarından performansı daha düşük. Sizce garantiye göndersem sorunuma çözüm bulabilir miyim ve ayrıca yapmış olduğum 3D mark testi sonuçlarına da bakabilirisiniz.

yokmu yardım etcek

Ekran kartı sürücüsünü yükledin mi? Çünkü Generic VGA yazıyor ekran kartı modelinin yerinde.

geforce experience'de bundan bir kaç gün önce yeni bir sürüm yayınlandı en son onu yükledim.

Bir yerde format atarsam sorunumun çözülebileciğini, donanımsal deil yazılımsal olduğunu okudum. Acaba format atsam sorunum çözülürmü ?

Monitörünüzün ekran kartınıza bağlı olduğundan emin misiniz?

Evet DVI kablomu iki çıkışada denedim ve 3D mark testi yaptım. Hala generic vga yazıyor deişmedi.

Windows 10 64 bit format atıp, biosunuzu güncelleyerek tekrar deneyin. Birde sistem özelliklerinizi yazarsanız iyi olur. Belki darboğaz oluşuyordur.

Asus GTX 950 2 GB EKRAN KARTI
İ3 6100 İŞLEMCİ
GSKİLL 8 GB RAM
MSİ H110M PRO-VD
SSD 120GB
1 TB HARDDİSK

Darboğaz oluşacak bir durum yok, o zaman sıkıntı farklı bir olaydan kaynaklanıyor. Siz en iyisi bir formattan sonra, bütün güncellemeleri yaptığınızdan emin olarak tekrar deneyin. Eğer hala sıkıntı devam ediyorsa hdmı veya giriş varsa displayportunu kullanınız.

Windows "Çalıştır" komutuna "dxdiag" yazıp çalıştırdıktan sonra karşınıza çıkan pencerede "ekran" sekmesine gelerek gördüğünüz yonga türü/bağdaştırıcıyı ve ilk sekmedeki DirectX sürümünü yazar mısınız?

Kardeşim DVİ portunu kullanıyorum. senin dediklerininin aynısını bir arkadaşım daha dedi yarın deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…