GTX 950 Güç Kablosu Girişinin Olmaması

• Konuyu başlatan HAYNA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 3.275

HAYNA

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Aliexpress'ten ekran kartı sipariş ettim, bugün aldım. Konu hakkında çok bir bilgim ama yok fotoğrafta gördüğünüz gibi güç kablosunun giriş yerinin olmadığını gördüm. Bu sorun teşkil eder mi? Teşekkür ederim.

mMLbn1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Her kartta güç girişi bulunmaz. Örnek vermek gerekirse GTX 750 ti modelinin güç girişi olanı da vardır güç girişi olmayanı da. Bu ürünün model numarasından ürünü temin eden markaya kadar değişir. Aldığın ürünün linkini de paylaşsaydın daha detaylı yardım edebilirdik bence.

GTX 950 için 2 GB’lık olanı güç bağlantısı olmadan çalışıyor.
Çalışması lazım sıkıntısız.

Dostum her ekran kartı anakart üzerinden belli bir güç çeker(70-75W'a kadar) ve ekran kartının çekeceği güç anakarttan gelecek güçten fazla ise ek güç girişi bulunur. Arkadaşlarında söylediği gibi 950'lerin bazılarında güç girişi var bazılarında yok. Sizin sipariş ettiğiniz üründe de Fabrika çıkışından güç girişi yok gibi görünüyor.

GeForce GTX 950 Grafik Kartı | GeForce|NVIDIA

Nvidia amcanın sitesinde 6 pin ek güç girişi olması gerektiği yazıyor. Kartın tam yükte 90W'a kadar güç tüketebildiğini (sitede yazıyor) hesaba katarsak anakarttan aldığı 70-75W yetmez. Sana başka bir kart göndermiş olabilirler.

Merhaba arkadaşlar. Aliexpress'ten ekran kartı sipariş ettim, bugün aldım. Konu hakkında çok bir bilgim ama yok fotoğrafta gördüğünüz gibi güç kablosunun giriş yerinin olmadığını gördüm. Bu sorun teşkil eder mi? Teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 358291

Hocam o kartta güç girişi olması lazım, satıcıyla bir görüşün isterseniz. Asus'un kartı sanırım. Ama olmaya da bilir. Hocam bu arada kart kaç günde elinize ulaştı, gümrükte ne kadar vergi ödediniz, ben de almak istiyorum GTX 950 fakat tereddütlerim var açıkçası. Bu konuda bilgilendirir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı