GTX 950 i3 6100 Sistem kaç TL eder?

frcvt

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, elimde 2016-2017 civarlarında aldığım toplama bilgisayar var. Özellikleri şöyle: MSI GTX 950, i3 6098p, 8 GB DDR4 RAM, 600W 80Plus PSU, ASUS DVD-ROM, kasa ve 19inch 60-75Hz monitör, HDD'yi kendime aldığım için HDD'si yok. Garantisi yok. Herhangi bir parçasında bozukluk, tamir olmadı.
Bu PC'yi ortalama kaç TL'ye satarsam alıcı bulabilirim günümüz piyasasında ve sizce HDD'li satarsam daha mı hızlı satarım? HDD'nin fiyata ne kadar etkisi olmalı?
Bir de parçaları tek tek mi satsam daha hızlı satabilirim, toplu mu? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, elimde 2016-2017 civarlarında aldığım toplama bilgisayar var. Özellikleri şöyle: MSI GTX 950, i3 6098p, 8 GB DDR4 RAM, 600W 80Plus PSU, ASUS DVD-ROM, kasa ve 19inch 60-75Hz monitör, HDD'yi kendime aldığım için HDD'si yok. Garantisi yok. Herhangi bir parçasında bozukluk, tamir olmadı.
Bu PC'yi ortalama kaç TL'ye satarsam alıcı bulabilirim günümüz piyasasında ve sizce HDD'li satarsam daha mı hızlı satarım? HDD'nin fiyata ne kadar etkisi olmalı?
Bir de parçaları tek tek mi satsam daha hızlı satabilirim, toplu mu? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
4 Bin TL ye kadar gideri var piyasada.

Hepinize teşekkür ederim o zaman en kısa sürede HDD veya SSD alıp 3500TL'den ilana koyacagım. Bana kalsa 2500TL falan yazardım sağolun yardım için, gerçekten fiyatlar uçmuş. Zamanında bu sistemi 2300TL'ye almıştım Vatan'dan. Umarım satılır.

Dostum az salla 2.500 eder zorlasan 2.800

Benim 2.el sitelerinden gördügüm kadarıyla GTX 950'li sistemi 3000TL'den aşagı veren yok, AMD FX 8300'lü halini 3400TL'den ilana koymuşlar ve artı olarak ben bir de monitör ve DVD room veriyorum. 3500 TL etmez mi sizce? Bu arada anakartı söylemeyi unutmuşum anakart MSI H110M PROvd

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı