GTX 950 için PSU önerisi

Geralt34

Centipat
ASUS P5g41T-M LX.
GTX 950.
Xeon X5460.
4+4 DDR3 RAM.
Bu parçalar için uygun fiyatlı PSU onerir misiniz? İşlemcime O.C yapacağım 3 GHz'den 3.8 GHz yapacağım.
İleriye dönük olmasına gerek yok.

Xeon serisi işlemcilerin yüksek TDP değeri olduklarını biliyorum. Kontrol ettiğimde işlemcinizin 120 W TDP değeri var. Siz bu işlemciye OC yaptığınızda güç tüketimi daha fazla olacaktır. GTX 950 ekran kartı 90 W TDP değerine sahip. 400 Watt bir PSU bile işinizi görecektir diye düşünüyorum.
Düzenleme
Marka olarak dandik markalardan uzak durmanız şartı ile.

Nanakatalog sitesinden bir şey almamanızı öneriyorum. Aynı şeyi kendim düşünüyordum. Parçalar 1 ay sonra bile elinize ulaşmamış oluyor. Üstüne üstlük 600-650W gibi değerler sisteminizin için çok yüksek.

Aerocool cylon 500w 80+ RGB ile aynı fiyat aerocool biraz daha iyi olmazmi enazindan 12v kanalından sadece 460w geliyor Corsair ise toplam 450w ama tabiki kalite olarak Corsair mukkemmeldir onu biliyorum. Bazı arkadaşlar sana 700w bile yetmez diyorlar O.C yapacaksam. ondan biraz tereddütlendim 450-500w yetip yetmeyeceği den. Birde anakartım da sadece 1 fan girişi var kasam da 3 fan var bu fanları PSU ya bağlayabilirmiyim? PSU da molex bağlantısı yok sanırım. (PSU lar hakkında hiçbir şey bilmiyorum)

Dosya Ekleri

• Screenshot_2019-11-29-20-18-01-920_com.android.chrome.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 34
Attığım ürün fazlasıyla yeter. Sizin attığınız ürün de yeter zaten parası aynıymış. 700W'ye ne çalıştıracaklarmış o arkadaşlar anlamadım.
Ben de anlamadım sırf O.C yapacağım içinmiş. Sanki santral calistiracagiz
Attığım ürün fazlasıyla yeter. Sizin attığınız ürün de yeter zaten parası aynıymış. 700W'ye ne çalıştıracaklarmış o arkadaşlar anlamadım.
Merak ettiğim birşey var anakartım da yeterli fan yuvası yok kasamin fanlarını bağlayamiyorum. Sanırım psuya bağlamak için molex kablo diye birşey varmış. Rica edersem o kablonun linkini atabilirmisiniz.

Sanırsam aradığınız şey bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…