Aerocool cylon 500w 80+ RGB ile aynı fiyat aerocool biraz daha iyi olmazmi enazindan 12v kanalından sadece 460w geliyor Corsair ise toplam 450w ama tabiki kalite olarak Corsair mukkemmeldir onu biliyorum. Bazı arkadaşlar sana 700w bile yetmez diyorlar O.C yapacaksam. ondan biraz tereddütlendim 450-500w yetip yetmeyeceği den. Birde anakartım da sadece 1 fan girişi var kasam da 3 fan var bu fanları PSU ya bağlayabilirmiyim? PSU da molex bağlantısı yok sanırım. (PSU lar hakkında hiçbir şey bilmiyorum)Attığım yeterli olacaktır.
CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 450W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 450W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ben de anlamadım sırf O.C yapacağım içinmiş. Sanki santral calistiracagizAttığım ürün fazlasıyla yeter. Sizin attığınız ürün de yeter zaten parası aynıymış. 700W'ye ne çalıştıracaklarmış o arkadaşlar anlamadım.
Merak ettiğim birşey var anakartım da yeterli fan yuvası yok kasamin fanlarını bağlayamiyorum. Sanırım psuya bağlamak için molex kablo diye birşey varmış. Rica edersem o kablonun linkini atabilirmisiniz.Attığım ürün fazlasıyla yeter. Sizin attığınız ürün de yeter zaten parası aynıymış. 700W'ye ne çalıştıracaklarmış o arkadaşlar anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.