7 70320 Megapat Katılım 27 Temmuz 2015 Mesajlar 390 Çözümler 1 13 Eylül 2016 #11 Yusuf Ensar Ertan dedi: Aktif dönüştürücüde kullanılan bileşen daha komplike, olası uyum sorunlarını ortadan kaldırmak adına ürün içinde daha fazla çip mevcut. Devre içeriği farklı kısacası. Genişletmek için tıkla... Olası bir uyum problemi ihtimalini en aza çekiyor da diyebilirim. Teşekkür ederim hocam.
Yusuf Ensar Ertan dedi: Aktif dönüştürücüde kullanılan bileşen daha komplike, olası uyum sorunlarını ortadan kaldırmak adına ürün içinde daha fazla çip mevcut. Devre içeriği farklı kısacası. Genişletmek için tıkla... Olası bir uyum problemi ihtimalini en aza çekiyor da diyebilirim. Teşekkür ederim hocam.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 14 Eylül 2016 #12 Aktif dönüştürücüde DAC devre var ondan pahalı, ucuz olanlarda yok ve görüntü alamazsın diye biliyorum. Bağlarken her şey kapalı olsun.
Aktif dönüştürücüde DAC devre var ondan pahalı, ucuz olanlarda yok ve görüntü alamazsın diye biliyorum. Bağlarken her şey kapalı olsun.
7 70320 Megapat Katılım 27 Temmuz 2015 Mesajlar 390 Çözümler 1 16 Eylül 2016 #13 Conficker Belasi dedi: Aktif dönüştürücüde DAC devre var ondan pahalı, ucuz olanlarda yok ve görüntü alamazsın diye biliyorum. Bağlarken her şey kapalı olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkür ederim, ''Bağlarken herşey kapalı olsun'' derken, tam anlayamadım?
Conficker Belasi dedi: Aktif dönüştürücüde DAC devre var ondan pahalı, ucuz olanlarda yok ve görüntü alamazsın diye biliyorum. Bağlarken her şey kapalı olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkür ederim, ''Bağlarken herşey kapalı olsun'' derken, tam anlayamadım?
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 22 Eylül 2016 #14 Çalışmıyor olsun daha güvenli olur.