GTX 950 PUBG FPS Düşmeleri ve Grafik Ayarları

Lintos

Gigapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
25
Yer
Colorado, Colorado Springs
Arkadaşlar selamar.
Sistemim şu şekilde;
  • ASUS Strix GTX 950 2 GB
  • i5 4460 3.30 GHz
  • DDR3 8 GB RAM
Şeklinde sistemim. Ama hala ideal ayarları bulamadım bu sistem için, grafik ayarları olarak.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Oyunda en azından beni rahatsız edecek şekilde FPS dropları oluyor. 80-90 FPS alırken bir anda 30'a 20'ye düşmesi vb.

Son düzenleyen: Moderatör:
VSYNC açık bir şekilde oynamayı denediniz mi? Benzer durumu CS:GO'da yaşıyordum, VSYNC'i açtıktan sonra herhangi bir sorun kalmadı. Bazen işe yarayabiliyor.
Hocam denerim fakat işe yarayacağını hiç düşünmüyorum, çünkü PUBG hayla optimizasyonu çöp bir oyun VSYNC açtığım takdirde 60 FPS'e filan sabitlenmez 30 20 FPS görürüm gibi geliyor.

Denemekten zarar gelmez.
Evet, şimdi 1 el Sanhok'ta denedim ve buraya yazıyorum. Sabit 60 alıyorum gibi fakat yağmur yağıyor gibi olduğunda felan 50 FPS'ye ani iniş yapıyor ve yine drop olarak geri dönüyor. Bu bana ve işin tuhafı oyun akıcı şekilde gitmiyor sabit 60 FPS iken.
Denemekten zarar gelmez.
+ olarak Sanhok diğer maplere göre birazdaha küçük. Performans miramar ve erangel de daha düşük olabilir FPS, performans vb.

Bu FPS düşmesi bende her oyunda var işlemci RAM ekran karti ayni sistem bende su an PUBG, Rainbow Six Siege, BF4, Tom Clancy Ghost Windlas. Bu oyunlarda helede ateş edince veya patlamalarda 50 FPS direkt iniyor. 120 FPS alti oyun oynatmiyor. Hicbir oyun adama bakiyom 55 FPS aliyor. Oyunlarda bir FPS duşmuyor patlamada ateş etmede bende 70 FPS birden dusuyor ayni sistem ya kopya resmen :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı