GTX 950 Sistem Kasma Sorunu

cgaffari

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı kuralı bir ay oldu ama kasma sıkıntısı yaşıyorum. Tüm güncellemeleri kontrol ettim, son sürüm hepsi. LOL ve normal google aramalarında bile kasılıyor. Sistemim i5 6500 işlemci, MSI GTX950 ekran kartı, MSI B150m anakart, 120GB SSD, 1TB 7200RPM harddisk, 600W PSU, 16GB 2133MHZ RAM. 400W PSU kullanıyordum, sorunun ondan kaynaklı olabılceğini düşündüm ve değiştirdim. Ama sorun tekrar devam etmekte. Önerilerinizi bekliyorum.

Format attırdınmı hiç sisteme, masaüstü işlemlerinde kasıyorsa ekran kartının bi suçu yoktur.

Donanımsal bir sorundan daha çok yazılımsal bir soruna benziyor. Format atmayı deneyin.

PSU 45a güç sağlıyor. Sisteme formatı son çare olarak düsünüyorum birazdan atacağım ama. Sıkıntım attıktan sonrada devam ederse düşüncesi var. Sonuçta kuralı 1 ay oldu, bu kadar çabuk kasması sorunsa tekrar aynı sorunu alırmıyım düşüncesi var. Kurdugum oyunlarıda sildim, onlardan kaynaklı olabilir diye. Neyse formattan sonrasına bakalım. teşekkürler

Bana ozelden ulasabilirsin, bende de bu tarz bir sikinti vardi, hizli cozelim diye numarami birakiyorum, foruma giremeyebilirim. whatsapptan yazabilirsin 05545779774

Olay yazılımsal gibi bir kontrol etmek lazım.Birde olmadı tek tek dene bence sistemdeki parçaları. Alternatifler varsa çevrende.

Bana ozelden ulasabilirsin, bende de bu tarz bir sikinti vardi, hizli cozelim diye numarami birakiyorum, foruma giremeyebilirim. whatsapptan yazabilirsin 05545779774

Ne şanstırki telefonum serviste. En kısa zamanda ulaşacağım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…