GTX 950 Sistem Önerisi

Kadirizm

Kilopat
Daha fazla  
Aslında bilgisayarı resimdeki belirttiğim gibi toplamayı düşünüyordum ama vermişken az biraz fazla verip neden bi i5 almayım ki diye düşündüm. Bu işlerle aram pek iyi olmadığı için size sormak istedim. Sizce hangi model i5 almalıyım ve önereceğiniz model resimdeki belirttiğim sisteme uyumlu olur mu? Şimdiden değerli görüşleriniz için teşekkür ederim :)
(Fiyatları görüp galeyana gelmeyin, kdvsiz fiyatları :D )

PC Toplama.png

Sisteminiz için o 400W yeterli olmayabilir. Ayrıca kasa demiyorum PSU hariç gayet dengeli güzel bir sistem, bu sistem i5 olarak; i5 6400 2.70Ghz gider, 50lira fark verip i5 6500 3.20Ghz olan modeli de alabilirsiniz. Ancak bir sistemde önemli olan şey dengedir, oyun için toplanıyorsa işlemci ekran kartından pahalı olmamalı bence.

Sisteminiz için o 400W yeterli olmayabilir. Ayrıca kasa demiyorum PSU hariç gayet dengeli güzel bir sistem, bu sistem i5 olarak; i5 6400 2.70Ghz gider, 50lira fark verip i5 6500 3.20Ghz olan modeli de alabilirsiniz. Ancak bir sistemde önemli olan şey dengedir, oyun için toplanıyorsa işlemci ekran kartından pahalı olmamalı bence.
Değerli görüşün için teşekkür ederim de hocam ben pek bu GPU-PSU falan anlayan türlerden değilim,pc başına geçip oynayan türdenim o yüzden dediklerinde biraz yabancılık çekmedim değil,detaylı anlatırsan sevinirim :)
Max şekilde oyun üzerine kurmuyorum ama yeni nesil oyunlarıda akıcı bi şekilde oynama taraftarıyım. Kasayı aslında 500w olan modelini düşünüyorum ama sitede kalmadığı için onu koymak zorunda kaldım. Max 100-150 lira koyabilirim 6100'ın fiyatının üzerine(39O Tl) ona göre hangisi sağlam olursa artık önerini dikkate alacağım

Sistemin güzel, güç kaynağını yükseltmen ilerisi için daha iyi olur.
Aynı modelin 500w olanını düşünüyorum,yeterli midir sizce?

Sistemin gayet iyi. İşlemci ve ekran kartı yükseltme imkanın yok değil mi?

500 Watt modelinin +12V kanalından ne kadar güç verdiğini bilmek gerekiyor.
Hocam bahsettiğim kasa şu Aerocool GT Black Edition 500W, 2x USB 2.0, 1 Fanlı,Mid-Tower Siyah Kasa Malesef pek anlamıyorum özelliklerden destekten falan :)

i5 almak ilerisi daha iyi olur, ancak İ5 işlemciye GTX 950 takarsan, İ3 6100 işlemcisi ile aynı performansı alırsın. İ3 6100 güçlü bir işlemcidir.
Sadece oyunda mı aynı performansı alabilirim?

408 Watt güç veriyor ve sistemin için yeterli bir güç kaynağı.

Oyunlar için işlemciden önce ekran kartı performansı daha önemli. İki işlemci de GTX 950 kartına darboğaz yapmayacağı için ve oyunlar da ekran kartı daha önemli olduğu için performansları birbirine yakın olur, amacın oyunsa işlemciden çok ekran kartına yatırım yapmak lazım. Senin topladığın sistemde gayet iyi performans alırsın.

408 Watt güç veriyor ve sistemin için yeterli bir güç kaynağı.

Oyunlar için işlemciden önce ekran kartı performansı daha önemli. İki işlemci de GTX 950 kartına darboğaz yapmayacağı için ve oyunlar da ekran kartı daha önemli olduğu için performansları birbirine yakın olur, amacın oyunsa işlemciden çok ekran kartına yatırım yapmak lazım. Senin topladığın sistemde gayet iyi performans alırsın.
Çoğunlukla internette takılmak,ama güncel oyunlarıda kasmadan oynamak toplama amacım. Ekran kartının fiyatı zaten biraz fazla benim için daha da arttırmak benim bütçemi aşar malesef. Bu sistemle güncel oyunları rahat bi şekilde oynar mıyım? 1080 olmasa bile 720'ye de razıyım :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı