GTX 950 Sistem Toplama

Ozan1706Karakas

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar bunu alicam cevap verirseniz sevinirim bu sisteme bu kasa ve PSU yeterli midir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20160502-094529.png
    Screenshot_20160502-094529.png
    74,7 KB · Görüntüleme: 227
  • Screenshot_20160502-094541.png
    Screenshot_20160502-094541.png
    82,9 KB · Görüntüleme: 160
Vatan bilgisayar evinin yanında diye... İlla Vatan'dan almak zorunda değilsin paranı en değerli şekilde kullanmak her zaman daha iyidir ve mantıklıdır ama sen yine de Vatan'dan alacağım diye zorlayacaksan. Bana bütçeni söyle sana detaylı şekilde yardımcı olayım. Topladığın bilgisayar pek kaliteli değil. Ram, Hdd, Kasa-Psu, Anakart seçimlerini değiştirebiliriz. :)

Dostum, bu kaçıncı konun? :D Hala kararlaştıramadın mı ? Yüksek bütçeli bir Pc toplasan hata yapmamak için bu kadar konu açıp her defasında aynı şeyleri soruyor derim. Soruna gelicek olursak yeterlidir ama anakart tan çok kısmışsın, onda değişiklik yapılabilir. Bide bütçe 1700'dü ne ara 2300'e kadar çıktı ?

Kardeşim benimde korkum vardı vatan bilgisayardan almak istedim sonra ne olacak deyip sinerji bilgisayar dan topladım. Vatanda kablolama kötü. Sinerji de Çok güzel şekilde kablolama yapmışlar ve fiyatı vatana göre 300 TL daha ucuz idi. Eğer fikrini değiştirirsen satın alırken söyle testten sonra ekran kartını kutuda göndersinler. Montajı çok basit kırarım diye korkuyorsan götür bir bilgisayarcıya 1 TL bile ödemezsin belki :) Bu arada sisteminde hatalar var. Bütçeni söylersen yardımcı olurum.

Dostum, bu kaçıncı konun? :D Hala kararlaştıramadın mı ? Yüksek bütçeli bir Pc toplasan hata yapmamak için bu kadar konu açıp her defasında aynı şeyleri soruyor derim. Soruna gelicek olursak yeterlidir ama anakart tan çok kısmışsın, onda değişiklik yapılabilir. Bide bütçe 1700'dü ne ara 2300'e kadar çıktı ?
:D Kararlaştıramamıştır. Bide monitör eklemiş. O yüzden 2300 :D Bir Vatan'dan vazgeçemedi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı