Tolga.dnb
Femtopat
Daha fazla
Merhaba, iyi günler. Ali Express üzerinden GTX 950 tamirli, güç beslemesi olmayan bir ekran kartı almıştım. Sadece Steam versiyon PUBG'de mavi ekran hatası veriyordu.
Sorunun kaynağını sayenizde öğrendim. RAM'lerimde sorun varmış, uğraşmak istemedim oyunu sildim. 2 ay boyunca bu şekilde kullandım ve bir sıkıntı yaşamadım. Fakat dün bir video montaj programı kurdum ancak crack dosyasının virüslü olduğunu çalıştırdıktan sonra anladım. Bu durumdan kaçamadım, sistemim kendini yeniden başlattı ve açılırken mavi ekran hatası aldım. Virüsü silmeye çalıştım ancak beceremedim.
Sistem bir süre sonra kendini kapatıp mavi ekran veriyordu. Çareyi format atmakta buldum. Formatımı atıp diriverlerımı güncelledikten sonra bilgisayarım kendini yeniden başlattı ve mavi ekran hatasını tekrar aldım. Yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim.
Sistem bilgim:
Size direkt ürünlerin linkini atıyorum:
tr.aliexpress.com
tr.aliexpress.com
tr.aliexpress.com
tr.aliexpress.com
Minidump dosyası:
Sorunun kaynağını sayenizde öğrendim. RAM'lerimde sorun varmış, uğraşmak istemedim oyunu sildim. 2 ay boyunca bu şekilde kullandım ve bir sıkıntı yaşamadım. Fakat dün bir video montaj programı kurdum ancak crack dosyasının virüslü olduğunu çalıştırdıktan sonra anladım. Bu durumdan kaçamadım, sistemim kendini yeniden başlattı ve açılırken mavi ekran hatası aldım. Virüsü silmeye çalıştım ancak beceremedim.
Sistem bir süre sonra kendini kapatıp mavi ekran veriyordu. Çareyi format atmakta buldum. Formatımı atıp diriverlerımı güncelledikten sonra bilgisayarım kendini yeniden başlattı ve mavi ekran hatasını tekrar aldım. Yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim.
Sistem bilgim:
Size direkt ürünlerin linkini atıyorum:

39.26AU $ |KANMEIQi ram DDR3 4GB 8GB 1333mhz 1600/1866MHz masaüstü bellek için ısı emici ile dimm pc3 CL9 CL11 1.5V 240pin uyumlu Intel/AMD|RAM| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

56.52AU $ 24% OFF|Mikro ATX anakart H55 soket LGA 1156 VGA DDR3 çift kanallı Intel LGA1156Core I3 I5 I7 Xeon 3470 CPU anakart|Anakartlar| - AliExpress

21.15AU $ |Intel Xeon X3440 dört çekirdekli 2.53GHz LGA 1156 8M önbellek 95W masaüstü CPU I5 650 i5 750 i5 760|cpu intel core 2 duo|cpu coolantcpu wholesale - AliExpress

43.81AU $ |KANMEIQI Ram ddr3 8g 4g 1866 1600 1333mhz ddr4 4g 8g 16g 2133 2400 2666 3200mhz dimm da memória masaüstü suporte amd/intel|RAM| - AliExpress
Minidump dosyası:

Yeni WinRAR arşivi
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com