Merhaba, iyi günler. Ali Express üzerinden GTX 950 tamirli, güç beslemesi olmayan bir ekran kartı almıştım. Sadece Steam versiyon PUBG'de mavi ekran hatası veriyordu.
Sorunun kaynağını sayenizde öğrendim. RAM'lerimde sorun varmış, uğraşmak istemedim oyunu sildim. 2 ay boyunca bu şekilde kullandım ve bir sıkıntı yaşamadım. Fakat dün bir video montaj programı kurdum ancak crack dosyasının virüslü olduğunu çalıştırdıktan sonra anladım. Bu durumdan kaçamadım, sistemim kendini yeniden başlattı ve açılırken mavi ekran hatası aldım. Virüsü silmeye çalıştım ancak beceremedim.
Sistem bir süre sonra kendini kapatıp mavi ekran veriyordu. Çareyi format atmakta buldum. Formatımı atıp diriverlerımı güncelledikten sonra bilgisayarım kendini yeniden başlattı ve mavi ekran hatasını tekrar aldım. Yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim.
Sistem bilgim:
Size direkt ürünlerin linkini atıyorum:
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Keşke güncel bir ISO ile format işlemini yapsaymışsınız. Tek bir rapordan yorum yapmak çok doğru olmasa da buradaki sorunun kaynağı Vanguard. Bunu bilgisayarınızdan kaldırın ve tekrar gözlemleyin.