GTX 950 sistemde PUBG drop giriyor

İşletim sistemi
Windows 10

kreuz

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB DDR3 1333 MHz
SSD veya HDD modeli
240 GB
Ekran kartı
GTX 950 OC 2 GB
Anakart
Intel H61
İşlemci
İ5-3470 3.4GHz
Pubde FPS'im yüksek ayarlarda dahi 60-70 arası, ama biraz oyunda takılınca ya da uçaktan bir yere atlatınca bir donma başlıyor. CPU100 ekran kartı 0'a düşüyor yani oyun donuyor bazen de 100 oluyor FPS 30'lara falan düşüyor. Yüz tane şey yaptım format attım ekran kartı driver güncelledim hala aynı ansızın donabiliyor oyun. Yani şu sorunlar olmasa orta ayarlarda 50-60 FPS yağ gibi normalde oyun Sistemim rahat kadlırıyor. Ama böyle bir ufak sıkıntı var

Pubde FPS'im yüksek ayarlarda dahi 60-70 arası, ama biraz oyunda takılınca ya da uçaktan bir yere atlatınca bir donma başlıyor. CPU100 ekran kartı 0'a düşüyor yani oyun donuyor bazen de 100 oluyor FPS 30'lara falan düşüyor. Yüz tane şey yaptım format attım ekran kartı driver güncelledim hala aynı ansızın donabiliyor oyun. Yani şu sorunlar olmasa orta ayarlarda 50-60 FPS yağ gibi normalde oyun Sistemim rahat kadlırıyor. Ama böyle bir ufak sıkıntı var
Reis benim İ5 4460 ve GTX 960'da FPS 20'nin üzerine çıkmıyor , ayarları yükseltince oyun iyice ölüyor ne yapmam lazım?

Pubde FPS'im yüksek ayarlarda dahi 60-70 arası, ama biraz oyunda takılınca ya da uçaktan bir yere atlatınca bir donma başlıyor. CPU100 ekran kartı 0'a düşüyor yani oyun donuyor bazen de 100 oluyor FPS 30'lara falan düşüyor. Yüz tane şey yaptım format attım ekran kartı driver güncelledim hala aynı ansızın donabiliyor oyun. Yani şu sorunlar olmasa orta ayarlarda 50-60 FPS yağ gibi normalde oyun sistemim rahat kadlırıyor. Ama böyle bir ufak sıkıntı var.

Hocam zaten oyun minimum GTX 960 2 GB istiyor siz yüksek ayarda oynamaya çalısıyorsunuz tabii drop girer normal yani drop yemesi.

Hocam zaten oyun minimum GTX 960 2 GB istiyor siz yüksek ayarda oynamaya çalısıyorsunuz tabii drop girer normal yani drop yemesi.
Hocam benim sistemde kasması normal mi? İnternetteki videolarda 1030'lar bile rahat rahat oynarken benim 960 hiç yok gibi davranıyor. MSI Afterburner'i açsam bile yukarıda kullanımı gözükmüyor.

LosslessScaling adlı programı kullanın 2 3 katı fps sağlıyor denedikten sonra hak vereceksiniz zaten ve çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. Steam de ve crack olarak indirebilirsiniz programı her oyunda geçerli

Deneyeceğim yarın dönüş sağlarım.

Reis benim i5 4460 ve GTX 960'da FPS 20'nin üzerine çıkmıyor, ayarları yükseltince oyun iyice ölüyor ne yapmam lazım?

Driver güncellemesi vs yap en az 50-60 alman lazım bir de virüs olabilir bence format at sonrasında driver güncelleyip dene

Güzel kardeşim düşükte de kasıyor düşükten yükseğe çekince fps farkı olmuyor sadece ekran kartı kullqnumı düşüyor 5 dakka sonra 0 a

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı