GTX 950 vs RX 550 vs GT 1030 vs GTX 750 Ti

VbenZ

Hectopat
Yer
LosSantos
Daha fazla  
Merhaba başlıkta da belirtmiş olduğum üzere bu dört kart arasında kararsız kaldım 2.ele o kadar güvenmiyorum. Ama GTX 950 ve GTX 750 Ti'ı AliExpress üzerinden sipariş etmeyi düşünüyorum diğerleri'de 0 zaten sizce hangisini almalıyım? Oynadığım oyunlar Forza Horizon 4, The Witcher 3, CS:GO, Valorant.

Sistemim.
İşlemci: i5 3470.
Anakart: Esonic H61ffl.
Ekran kartı: ASUS GT 710.
RAM: 8 GB.
PSU: 350W.

Merhaba başlıkta da belirtmiş olduğum üzere bu dört kart arasında kararsız kaldım 2.ele o kadar güvenmiyorum. Ama GTX 950 ve GTX 750 Ti'ı AliExpress üzerinden sipariş etmeyi düşünüyorum diğerleri'de 0 zaten sizce hangisini almalıyım? Oynadığım oyunlar Forza Horizon 4, The Witcher 3, CS:GO, Valorant.

Sistemim.
İşlemci: i5 3470.
Anakart: Esonic H61ffl.
Ekran kartı: ASUS GT 710.
RAM: 8 GB.
PSU: 350W.
Gtx 950.

RX 550, 2 gb, 64 bit ekran kartı var bende de ve CS:GO'da performansından gayet memnunum. CS:GO oynamak için GT 1030'a göre daha iyi diye RX 550 seçmiştim ve pişman olmadım. Diğer yazdığınız oyunlardaki performansı hakkında bilgim yok ancak Assassin's Creed 2 ve Black Flag'de 720p Low ayarlarda anca düzgün 60 fps alabildim. AliExpress de riskli hâliyle, güvenilebilse de 750 ti alınabilse keşke.

Rx 550 anakarttan alıyor gücünü tamamen. 65 wat tdp değeri, işlemcim kadar elektrik harcıyor, bu açıdan da mükemmel bence :D Gt1030 da böyledir muhtemelen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı