GTX 950M CS:GO 200 FPS Kasma Sorunu

Makaleler
1
Yer
Masasında
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba ben uzun süredir CS GO oynuyorum. Hiç bu kadar kastığını görmedim bu oyunun hele 200 FPS'de.

Bilgisayarım: MSI GP72 6QE

İyi bi bilgisayar. Önceden boyle olmuyordu tam bir kasmada değil değişik bir şey oluyor. Görüntüde sıkıntı mı var anlamadım ama cidden oyun oynanmıyor. Yardımcı olablir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle tüm sürücülerin güncel olduğundan emin olun.

Bundan eminseniz mouse lag ya da benzeri bir şey de yaşıyor olabilirsiniz.

Yakın zamanda bilgisayara sürücüsünü yüklemediğiniz bir donanım taktınız mı? Ben sürücüsünü kurmadığım bir mouse takıp oyunda kitlenmeye giden takılmalar yaşamıştım. Sürücüyü internetten bulup kurunca düzelmişti.

Öncelikle tüm sürücülerin güncel olduğundan emin olun.

Bundan eminseniz mouse lag ya da benzeri bir şey de yaşıyor olabilirsiniz.

Yakın zamanda bilgisayara sürücüsünü yüklemediğiniz bir donanım taktınız mı? Ben sürücüsünü kurmadığım bir mouse takıp oyunda kitlenmeye giden takılmalar yaşamıştım. Sürücüyü internetten bulup kurunca düzelmişti.
Mousem razer deathadder razer synapsey' kullaniyorum ordan guncell'yor ekran kartida guncel tamamen ama sorun devam ed'yor onerin icin tesekkurler

Oyunda konsola "net_graph 1" yaz ve bir sunucuda oynarken alt kısımdaki "sv" ve "var" kısımları kaçlara çıkıyor ona bak. İşlemcine çok yük biniyorsa FPS yüksekte olsa kasabilir.

Bu olay genelde dust_2 de oluyor baska maplerde yasamadım

Oyunda konsola "net_graph 1" yaz ve bir sunucuda oynarken alt kısımdaki "sv" ve "var" kısımları kaçlara çıkıyor ona bak. İşlemcine çok yük biniyorsa FPS yüksekte olsa kasabilir.
Sv: 0.8 ile 1.0 arasında degisiyor var: ise 0.7 ile 0.9 cok nadir 1.0 oluyor

Tryisse'nin dediği komutları paylaş bizle. Ping'in yüksekse de olabilir. Driver'larını güncel tut, önerim IOBit Driver Booster.
Sv: 0.8 ile 1.0 arasında degisiyor var: ise 0.7 ile 0.9 cok nadir 1.0 oluyor

Hareket edincede 7.0 ı buluyor

Tryisse'nin dediği komutları paylaş bizle. Ping'in yüksekse de olabilir. Driver'larını güncel tut, önerim IOBit Driver Booster.
Hareket edincede 7.0 ı buluyor

7.0 çok fazla, oyun esnasında maksimum 3'e falan çıkmalı. İşlemcin zorlanıyor, arkada bir program çalıştırma oyundayken. Arkadaki bütün programları kapayıp oyna.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı